Stora steg!

Nu sitter jag här hemma i köket! Det har varit en fantastisk dag med solsken, värme och go magkänsla :).
Jag gjorde något idag.. Sa nämligen upp mig från jobbet! Sa ifrån i mars men idag lämnade jag in uppsägelsen. Åhh det pirrade i hela magen!
 
Dels av lätt ångest och sedan av spänning. För jag kastar mig lite ut i tomma intet nu. Men jag måste våga chansa. Vill jag komma dit jag vill så måste jag byta jobb. Seilduken Barnehage är en fantastisk arbetsplats, världens bästa arbetskamrater, bra villkor och underbara ungar! Men jag måste vidare. Vill inte fastna bara för att det är tryggt och bra! Ser med spänning på hur sommaren kommer utveckla sig, vart jag hamnar.
Jag har träffat några av mina idag närmaste vänner på barnehagen, så är lite nervös om jag kommer hamna på en lika bra arbetsplats! Svårt, men jag håller tummarna ;)...
 
Men innan avsked och sådant tråkigt har jag en underbar sommar och en fantastisk tid framför mig nu :)! Bara att njuta och leva i nuet.
 
Och på tal om underbart så hade jag en otroligt fin och mysig helg med min kära sambo :)! Den innefattade bio, shopping, god mat, Gossip Girl, tjejsnack, mycket skratt, träning, träningsvärk och massage!
 
Life is good :)!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0