To all my loved ones:

 

Stora steg!

Nu sitter jag här hemma i köket! Det har varit en fantastisk dag med solsken, värme och go magkänsla :).
Jag gjorde något idag.. Sa nämligen upp mig från jobbet! Sa ifrån i mars men idag lämnade jag in uppsägelsen. Åhh det pirrade i hela magen!
 
Dels av lätt ångest och sedan av spänning. För jag kastar mig lite ut i tomma intet nu. Men jag måste våga chansa. Vill jag komma dit jag vill så måste jag byta jobb. Seilduken Barnehage är en fantastisk arbetsplats, världens bästa arbetskamrater, bra villkor och underbara ungar! Men jag måste vidare. Vill inte fastna bara för att det är tryggt och bra! Ser med spänning på hur sommaren kommer utveckla sig, vart jag hamnar.
Jag har träffat några av mina idag närmaste vänner på barnehagen, så är lite nervös om jag kommer hamna på en lika bra arbetsplats! Svårt, men jag håller tummarna ;)...
 
Men innan avsked och sådant tråkigt har jag en underbar sommar och en fantastisk tid framför mig nu :)! Bara att njuta och leva i nuet.
 
Och på tal om underbart så hade jag en otroligt fin och mysig helg med min kära sambo :)! Den innefattade bio, shopping, god mat, Gossip Girl, tjejsnack, mycket skratt, träning, träningsvärk och massage!
 
Life is good :)!
 
 
 

Moro de kommande veckorna :):

Jesus H. Roosevelt Christ! Nu blir det full rulle nästan varje helg folkins :)!
Helgen som var var ju upplagd med 17 maj, dagsfylla, fest och orgier i mat, Cava, öl och andra festligheter :)! Helgen som kommer nu blir relativt lugnt faktiskt... och det är behövs :P!
För helgen efter så blir det först en snabbis hem till Ed, sedan drar jag en fyra dagars vistelse i Svea Rikes fantastiska huvudstad :)! Det blir fest, det blir Frida, det blir Aerosmith med pappa, det blir svenska priser, det blir moro, och även kanske en liten date med Coco och Malin om dessa kvinnor har lust :)?
 
Helgen därefter är det dags för jubileums-fest för niorna! Börjar nästan bli lite nervös :P- mycket som ska ordnas! Men det löser sig säkert...
Därefter är det faktiskt en stilla helg och den ska jag utnyttja till fullo! Sedan kommer ju midsommar fölk! Och det är iiiiiinte helt fel :)! Stuga, god mat, gött sällskap, moro igen :)!!!
 
Och så kommer semestern med stormsteg....Great!
 
 

Världens bästa helg :)

Igår var det 17 maj. En av årets bästa dagar :)! Liksom alla tidigare år blir man liksom inte besviken :).
Vi startade dagen med champangefrukost, sedan en tur ner till byn för öl ! Fantastisk mat, härliga människor, gott å dricka, glädje, snygga människor, finkläder, solsken, dagsfylla, dans, skratt, dubbelsyn, solbriller, klösmärken...
 
Bra så att säga :)!
 
Vart ju utgång på fredagen också så idag är jag rejält sleten. Kebaben står på bordet och Coca Colan är redan uppdrucken. Jag ska inte göra ett skit idag :). Solen skiner och jag ska ligga här pladask :P.
 
Men tack så mycket alla inblandade för en skitkul helg ;)! Bästa på länge <3
 
 
 
 
 

Outlander.

För cirka 4 år sedan började jag läsa Diana Gabaldons fantastiska romanserie "Outlander". Kärleken mellan Claire och den FÖRBANNAT SKITSEXIGA HUNKADODDLEDOO-SKOTTEN Jamie! Och ja, jag är lite smått förälskad i den fiktive mannen i kilt. King of Men, så att säga.
Och till min oförställda glädje kommer nu tv-serien baserad på böckerna!!!
 
Praise the lord, offra några jungfrur och bränn några stora brasor i ära!!! Nu kommer alltså mina drömmars man att förkroppsligas, på filmserie och jag vet inte vart jag ska ta vägen :D!
 
Jamie kommer spelas av den fulsnygge Sam Heughan, men det jag hittills har sett så gör han jävligt bra ifrån sig!
Jag menar, COME ON: Kilt, svärd, vild blick, den skotska dialekten.... Jag savar som en hängbjörk!
 
Och det bästa kommer nu: Man kan printa ut en så kallad "Pocket-Jamie", som man ska ha som bokmärke när man läser. Jag printade ut en igår, och jag laminerade den.
 
Den är inte långt borta från mig om jag säger så.
 
Och om det finns någon högre makt som hör min önskan: Jag vill ha min egen Jamie. En stark, vältränad, välansad, välhängd, vild, snygg, humoristisk, vänlig, underbar, snygg, varm, godhjärtat, hjältemodig och kåt skotte med kilt och sexig blick som ska göra mitt liv extra spännande!
 
Känner ni någon som passar, bara att skriva i kommentars-fältet.
 
/Lina
 
 

HELG!

Just sitting here, on my butt, eating peanuts, drinking water, watching "Little Britain" on the telly.
 
Väntar på att Eurovision ska börja :). En tradition som måste följas! Plockar snart fram choklad, melon och plommon för lite kos. On my own, Johanna är ute på busigheter :).
 
Har haft några fina dagar, tränat, chillat, haft finbesök av Snöfugl och Fiona.
 
Helt enkelt bara haft det väldigt fint :)!
 
Önskar alla busar därute en fin kväll. HA DET!
 
 
 
 
 
 
 
 

Tacksam!

Ibland sker något, kanske något hemskt eller helt enkelt något som chockerar lite och som får en att vakna upp.
Det hände häromdagen.
Jag vill inte gå in på vad som skedde, men det vände helt enkelt upp och ner på dagen.
 
Gång på gång under dagen kom det över mig hur jäkla tacksam man ska vara för att man har det så bra! För att man lever, är frisk och mår bra!
Till och med medan jag sopade golvet kom insikten till mig och jag rös i hela kroppen!
Jag har det så fruktansvärt bra. Jag är lyckligt lottad!
 
Tänk om något skulle ske, att man plötsligt rycktes bort och så har man gått genom livet, otacksam!
Finns ju inte på kartan! Livet är ju en fantastisk gåva, som man helt enkelt bara tar för givet, man fäster vikt vid skitsaker och man uppskattar alltför sällan de små saker som i det långa loppet ger mening!
 
Nu jävvlar blir det djupa saker så här på morgonkvisten, men det behövde ventileras lite!
 
Visst är det en grå, kall och regnig dag idag! Jag har lite ont i magen. Men herregud så betydelselösa de detaljerna är! Jag andas, jag är frisk, jag har ett hem, fantastiska människor runt mig, jag har möjligheten att göra vad jag vill med mitt liv!
 
Hejja!
 
 
 
 
 
 

Veckan som var:

Ja, herregud vilken överfin vecka jag hade förra veckan :)! Besök av Nina, besök av käre lillebror, planering av jubileum, fest och dans på gayklubb, planering av midsommar, promenader, träning.
 
Lite av varje av livets goda :)! Nu sitter jag här i sängen och pruttar lite. Ska snart resa mi och börja dagen, hämta upp tvätten, klä mig och galoppera till jobbet. Grå dag, kall och regnig!
 
Men ikväll blir det the Walking Dead maraton med min kära Johanna, så jag ska inte klaga :)!
 
Hare fint!
 
 
 

RSS 2.0