Att må bra.

 
Att må bra, det är hur viktigt som helst. Det påverkar allt! Huruvida man ser på saker och ting, reagerar och helt enkelt bara tacklar vissa situationer. Mår man dåligt, ja då blir allt en kamp. Man tar allt personligt och man lägger energi och vikt vid saker som man vanligtvis inte skulle ha gjort. Man sliter helt enkelt ut sig!
 
Och livet är tufft som det är redan med alla krav, jobb och förväntningar!
 
Har de senaste åren jobbat mycket med mig själv. Och kommit fram till att jag är väldigt glad över att just jag är jag och att livet är som det är och allt jag redan har fått uppleva. Mitt liv är rikt :).
 
I höstas blev jag väldigt sliten pga av på tok för mycket jobbande, ville vara överallt där det skedde något, åt dåligt och stressade över allt jag inte hann med eller skötte bra.
När julen kom var jag helt utsliten. Då hann jag reflektera över hur jag reagerat över vissa situationer under hösten, hur jag tacklat stress och hur jag mått. Och jag kom helt enkelt fram till att jag nog ville komma ikapp mitt normala jag lite ;).
 
Så jag började med att sluta mitt extrajobb! Kan fortfarande ha svårt att förstå att jag faktiskt numera är ledig varje helg :D! Plus att jag nu äter bra, tar mig tid att vila och säga ifrån när något inte är passar. Lägger stor vikt vid att må bra! Jag har läst Eckhart Tolle, jag håller på lite med Mindfulness, jag tränar regelbundet och jag äter mina vitaminer :). Plus så har jag slutat med mina p-piller som jag har knaprat på sedan jag var 18. VILKEN SKILLNAD!
 
Kommer inte stoppa i mig fler hormoner om jag uttrycker mig lite milt. Det är tufft nog som det är med alla känslor som bubblar i en, de behöver man verkligen inte boosta!
 
Och nu känner jag mig bra :)! Jag har bestämt mig för vissa saker som kommer ske under året, jag har massa kul att se framemot, jag börjar få tillbaka mina hotta muskler och min rumpa har ej ännu fallit ner till knävecken. Plus, det viktigaste... Jag känner mig jävligt förnöjd med livet :D!
 
Peace out <3
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0