Vilka dagar :)!

Den senaste veckan blev till slut osedvanligt händelserik :)! Större delen av förra veckan är lite höjt i dimma då jag låg och pustade på soffan på grund av luftvägsinfektionen.
Jag bestämde mig helt abrupt att fara hem till de Dalsländska skogarna på torsdagen, lite för att bryta det mönster av tristess som tilltagit de senaste dagarna.
 
Min käre broder Jesper var vänligheten själv genom att hämta upp min lekamen och min packning i Tanum. Vi tillagade en god måltid i form av tacos och såg på skräckfilm. Plötsligt får Jesper ett samtal av styvfar Jonas där denne med hård stämma tillkännager att Jesper måste komma omedelbart. Han ger ingen vidare förklaring, lägger på luren och lämnar min stackars bror i lätt ångest och oro.
Sekunden senare ringer Jonas upp igen och säger med samma hårda stämma att han ska ta med mig också...
 
Vi sätter oss i den vinterkalla bilen och kör solika hem till moders hus som är svagt upplyst och som badar i månljus i den gnistrande kalla januarinatten.
 
Jesper klampar in först och utbrister "MEN VA I HELVETE"...Jag fattar som vanligt ingenting i vanlig ordning utan blänger lite lätt på den feta katten som sitter och päser på hallmattan.
Snabbt vänds mina blå in mot finrummet och vem sitter inte då i finfotöljen likt en konung, en pirat eller en rövare från svunnen tid?
 
Jo, ingen mindre än den förlorade brodern. DENNIS! Med vilt skägg, långt hår, ring i örat och med en avundsvärd bränna.
 

Jag blev så glad och överraskad att jag började grina. Ett väldigt kärt återseende :). Plus en smärre chock. Gossen har ju ändå fattats oss i närmare 5 månvarv. Fina gåvor mottogs och många kramar delades ut.
Vi åkte upp och överraskade fadern på dennes jobb och glädjen var stor i familjen! Den natten blev lång, mycket att prata om och bilder att se :)! Det var meningen att jag skulle bli sjuk och åka hem för att träffa Dedde!
 
Fredagen förflöt på det vis att jag mötte upp en älskad kusin  Julia efter att fått vilat upp mig. Blevo så andpusten av minsta lilla. Vi tog bilen och körde på sällsamma vägar till Mellerud och metropolen Bloms där jag i ren desperation letade efter en fleece... Fann ingen fleece.
 
Vidare tillbringades dagarna i lugn och ro, ladda batterierna för den kommande arbetsveckan. Lördagen var det dags för Johanna B:s födelsedagsfest men jag kände i min lilla kropp  att fest ej stod på agendan så det blevo enbart en tur dit för att intaga ljuvlig middag och sedan hem och lägga sig igen. Fick också träffat den vackra kusinen Frida :)!
 
Otroligt fin helg, otroligt stillsam och ändå så full av härliga ting :)! Och måste väl säga att Dennis hemkomst väger tungt :)!
 
Ny vecka, nya tag. Jag är trött men orkade idag gå och träna och det klappar jag mig själv lite lätt på huvudet för. Har lite planer i veckan som innefattar besök till nyopererade Snöfugl, Sara på besök, Nina på besök. Kanske lite Cava? 
 
Blir så bra detta :)! Puss å kram
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0