Höjdpunkterna 2013:

Ja, vart ska man egentligen börja? 
Jag hade ett otroligt fint år :D!
 
Januari-februari-mars var några rejält kalla månader som mest innehöll mys, träning, fester och jobb :)!
 
I april vände allt plötsligt, boendesituationen förändrades till det bättre och jag firade in mitt 25:e år med dunder och brak i Spanien tillsammans med Diellza och Johanna :)! Cissi kom också till Oslo och förgyllde min vardag :)! 
 
Maj dundrade in med många lediga dagar och ett herrejävlars 17:e mai-firande med dde närmaste och käraste :D! Besök av familj klämdes också in :D
 
Juni var otroligt händelserik med Norweigan wood, sommarfester och tidernas bästa midsommarfirande :D! - blir repris på det i år alltså :D! Och en oförglömlig fest i Håbol med Nina och Sara haha :D
 
Juli var det semestertider och det festadesm grillades, badades, mystes till 100000! Sol sol sol :D! Plus att jag hade en 25 årsfest jag var otroligt nöjd med :D! Plus så fick jag i gave av Sara att gå på BAO i Gbg :D!
 
August var det dags för jobb igen, avskedfester, 25årsfester och annat dylikt :).
 
September var nog bara helt jävla normal :P.
 
Oktober så var det dags för ROM med Julia :D!!! Otroligt härlig och fruktansvärt rolig resa där jag fick se mitt första underverk :D! 
 
November, en mörk och kall månad som brukar vara ganska tung. Men fick besök av Brekke, plus att jag fick gå på Manhattan Transfer  plus en 25 årsfest:D!!!
 
December susade förbi med ljus, mys och långledigt! En fin jul och ett fint nyår!
 
Jobb imorgon, nya tag och ett nytt år!! :D
 
blir många roliga minnen :D
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0