En störd dröm:

Natten till idag hade jag en mycket underlig dröm.
Först så skulle jag inreda ett hus, ett fyrkantigt hus med bara ett enda stort rum. Kan ju bara meddela att det inte var det lättaste.
 
Och så BOOM utan förvarning var jag plötsligt gravid. Ett ögonblick senare håller jag i min famn en nyfödd baby. Den ser på mig med sina stora, förvirrade ögon och jag grips av starka moderskänslor.
Så förvrids det lilla, runda ansiktet till en grimas och barnet börjar gråta hjärtskärande. Vad sker då tror ni?
 
JO, MINA BRÖST VÄXER!
Ett, tu, tre så har mina fasta små B-kupor förvandlats till stenhårda bomber redo att explodera! Och explodera är just det de gör också. Mjölk börjar spruta åt alla håll! Utan stopp och helt utom kontroll. 
 
Brösten kastar sig vilt åt alla riktningar och skjuter ut våldsamma mjölkstrålar. Har ni sett den här vattenspridaren som liknar en stor blomma? Den som viftar omkring och sprutar vatten överallt? 
Föreställ er då detta: Mina bröst viftade runt precis som en sådan vattenspridare... Och det var en ganska så skrämmande upplevelse!
 
Och det slutade inte där kära ni, oooh nej da!
Miljön skiftas och hej å hå så sitter jag bak på flaket på nån jävla truckbil! Den var blå. Och den körde i svår terräng.
Och på det där förbannade flaket ska jag då amma min baby!
 
Hur det gick förtäljer inte historien för då vaknade jag upp med lätt ångest. Refekterade över att jag måste ha drömt som jag gjort på grund av att jag tidigare under dagen hade hållit en arbetskamrats lilla baby och snabbt tänkt tanken på att jag en dag kanske kommer få en egen sån här liten sak.
 
Nej, jag är verkligen inte sugen på barn. I dagsläget vet jag inte ens om jag vill ha ett. Har ju för det första ingen kärl och för det andra så är jag just lite för inne i mitt eget :P. Finns inte plats för så mycket annat liksom :).
 
Lite sjukt var det iaf :P
 
 
love Paint.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0