Vilka dagar :)!

Den senaste veckan blev till slut osedvanligt händelserik :)! Större delen av förra veckan är lite höjt i dimma då jag låg och pustade på soffan på grund av luftvägsinfektionen.
Jag bestämde mig helt abrupt att fara hem till de Dalsländska skogarna på torsdagen, lite för att bryta det mönster av tristess som tilltagit de senaste dagarna.
 
Min käre broder Jesper var vänligheten själv genom att hämta upp min lekamen och min packning i Tanum. Vi tillagade en god måltid i form av tacos och såg på skräckfilm. Plötsligt får Jesper ett samtal av styvfar Jonas där denne med hård stämma tillkännager att Jesper måste komma omedelbart. Han ger ingen vidare förklaring, lägger på luren och lämnar min stackars bror i lätt ångest och oro.
Sekunden senare ringer Jonas upp igen och säger med samma hårda stämma att han ska ta med mig också...
 
Vi sätter oss i den vinterkalla bilen och kör solika hem till moders hus som är svagt upplyst och som badar i månljus i den gnistrande kalla januarinatten.
 
Jesper klampar in först och utbrister "MEN VA I HELVETE"...Jag fattar som vanligt ingenting i vanlig ordning utan blänger lite lätt på den feta katten som sitter och päser på hallmattan.
Snabbt vänds mina blå in mot finrummet och vem sitter inte då i finfotöljen likt en konung, en pirat eller en rövare från svunnen tid?
 
Jo, ingen mindre än den förlorade brodern. DENNIS! Med vilt skägg, långt hår, ring i örat och med en avundsvärd bränna.
 

Jag blev så glad och överraskad att jag började grina. Ett väldigt kärt återseende :). Plus en smärre chock. Gossen har ju ändå fattats oss i närmare 5 månvarv. Fina gåvor mottogs och många kramar delades ut.
Vi åkte upp och överraskade fadern på dennes jobb och glädjen var stor i familjen! Den natten blev lång, mycket att prata om och bilder att se :)! Det var meningen att jag skulle bli sjuk och åka hem för att träffa Dedde!
 
Fredagen förflöt på det vis att jag mötte upp en älskad kusin  Julia efter att fått vilat upp mig. Blevo så andpusten av minsta lilla. Vi tog bilen och körde på sällsamma vägar till Mellerud och metropolen Bloms där jag i ren desperation letade efter en fleece... Fann ingen fleece.
 
Vidare tillbringades dagarna i lugn och ro, ladda batterierna för den kommande arbetsveckan. Lördagen var det dags för Johanna B:s födelsedagsfest men jag kände i min lilla kropp  att fest ej stod på agendan så det blevo enbart en tur dit för att intaga ljuvlig middag och sedan hem och lägga sig igen. Fick också träffat den vackra kusinen Frida :)!
 
Otroligt fin helg, otroligt stillsam och ändå så full av härliga ting :)! Och måste väl säga att Dennis hemkomst väger tungt :)!
 
Ny vecka, nya tag. Jag är trött men orkade idag gå och träna och det klappar jag mig själv lite lätt på huvudet för. Har lite planer i veckan som innefattar besök till nyopererade Snöfugl, Sara på besök, Nina på besök. Kanske lite Cava? 
 
Blir så bra detta :)! Puss å kram
 
 
 

luftvägsinfektion.

Grattis Lina, du har vunnit på sjukdomslotteriet och har fått högsta vinsten i form av luftvägsinfektion!
hurra hurra hurra!
 

Jag är sliten så ini bänken! Igår låg jag rakång och såg "P.S I Love You", "Stolthet och Fördom", "My sisters keeper", "Frozen" och till sist "Insidious 2". 
oj så aktiv!
 
Men det är detta jag orkar.
 
Min fastlege hade inga lediga timmar idag så jag fick tillbringa min morgon hos legevakten och vänta nästan tre timmar för att träffa en liten doktor. Stick i fingret "hej, du har virus" och boom hem och lägga mig med en storpack c-vitamin i brustabletter.
 
Heheh jadå, så farligt är det inte :)! Gör lite ont och så är jag slapp som överkokt spagetti :).
Nu har äntligen min sambo kommit hem och jag ska steka lite pannkakor till oss :).
Vi ska unna och oss gotta oss och se på den förlängda versionen av "Sagan om Ringen" :D! Myyyyyyyyyys.....
 
Jag har köpt Nutella...syndfullt.
 
Så komiskt att nu har man varit sååå duktig i två veckor, hållit sig till hård träning och god kost och så BOOM blir man sjuk och plötsligt sjunker man lite och äter enbart en massa skit! Godis, Pepsi, Nutella...
 
Det här med att "unna sig" är egentligen ett väldigt intressant uttryck som man använder sig av när man är sjuk, tycker man har gjort något bra eller för vissa när man har tränat :P.
 
Ska tänka om vad jag menar med "att unna mig". Träning ska vara en unna mig-sak :)!
Vi ser hur det fungerar. Jag älskar socker!
 
 
 
 

Makeing love to a Pepsi Max.

Haha weeeell...that came out wrong :P!
Jag sitter helt enkelt och sippar på en, och det smakar himmelskt! Så gott :).
Jag hade ännu en som jag gömt lite inne i kylskåpet ehehehehe...
 
Och nu var det en grannjävel som drog igång och borra i väggen ja... IDIOT! För DET måste man ta tag i och göra kvart över nio söndag kväll.
 
Tönt.
 

Nu ska jag se lite på "Woman in black". Har sett den skräckisen 100 ggr men jag kan inte komma ifrån att jag är väldigt glad i den filmen :)!
Perfekt så här innan man snart ska kojsa liksom.
 
Så vad kommer den nya veckan att bära med sig? 
 
Jobb, träning, på onsdag ska jag till Elin för lite klädprovning ;) och så ska vi ska några morsomme evenemang :D. GLÄDJE! Kanske en liten bio med min kära sambo :).
 
Sedan åker jag hem till Ed på fredag för att träffa lite fina människor och gå på kalas hos Brekkis :).
 
nej. har inget mer att skriva :)
 
ha det!
 
 
 

Söndag once again.

Hej där!
 
Nu sitter jag på min lilla stjärt och kastar lite blickar på " En shopaholics bekännelse". Jag kan inte med ord beskriva hur skönt det är att veta att jag numera får vara ledig varje helg! Underbart.
 

Gårdagen blev perfekt :). Färgade håret BLÅTT hehe, hamnade hemma hos John Gunnar där vi satt och myste oss med Cava, ost och chips. Fick pratat om allt mellan himmel och jord :)!
 
Senare travade jag bort till Elin där det nalkades poker och rödvin. Fattade så klart ingenting så jag lekte med Ozzi istället :).
 
Idag har jag sovit som en gris, fikat med Elin, Ina och Kim och nu sitter jag äntligen här hemma med en Pepsi Max och en varm filt :).
 
Fick mig två promenader idag iaf så helt oaktiv har jag inte helt varit! Blir en kul vecka nästa vecka :)! Träning, tjejkvällar och planera in massa roliga saker  med brudarna :). Tjejhelger, parteys, aktiviteter :)!
 
Göy göy göy! Har massa kul att se framemot tycker jag!
 
Blir bra detta!
 
 
 
(jag har tvättat ur färgen nu :P)
 

Vad sker ikvæll?

Jag kan inte helt bestæmma mig.
 
Ska jag och JG satsa på en mysig hemmakvæll med god mat, film och mys? 
Eller ska vi dra på festklæderna, øppna Cavan och slå klackarna i taket?
 
What to do, what to do....?
 
I-landsproblem deluxe var det ja.
 
Har bara ett par timmar kvar næmligen, kænner att jag snart måste på toaletten før att pissa men alla ær upptagna och ingen kan ta receptionen før mig. KRISE! 
får kissa i papperskorgen...
 
Jaja. Dagen idag ser ut som føljande:
 
- jobba till 17.00- HA DET <3

- gymma, køra rygg.
 
- hem,  æta, duscha, byta klæder.
 
- åka till JG och hitta på ngt gøy.
 
let`s se where we end up shall we :)?
 
 

Helvetes massa snø!

Idag var det lite vanskeligt att komma sig till jobbet, och framfør allt før att jag alltid envisas med att promenera :). Snøn låg tjock på gatorna och jag fick riktigt pulsa genom terrængen i mina løjliga små skor, min løjliga jacka och min ænnu løjligare lilla, svarta, sexiga klænning som på ett vældigt smickrande sætt framhæver mina former...
 
Hehehe.
 
Idag ær det som sagt sista dagen hær, och det pirrar lite i kroppen måste jag erkænna. Jag får vara ledig varje helg! Vet inte om det ska firas ikvæll eller om det vara blir en lugn hemma kvæll med god mat och filmmys. I vilket fall som helst ska jag træffa min kære John Gunnar och få lite manlig nærhet :).
 
Nej, nu får jag ægna mig åt ordentlige arbete. (ska checka ut lite resor jag vill gøra i framtiden),,
 
PUSS <3
 
 

Sista dagen!

Sitter i receptionen på Toni&Guy! Min sista arbetsdag hær!
Har varit hær i två år nu (varannan lørdag bara men ændå..) och det kænns allt lite underligt att læmna stællet och alla de søta tjejerna som jobbar dær.
 
Men jag ser verkligen framemot att få vara ledig varje helg nu framøver :)!
 
Men puss å kram på er Toni&Guy <3!

På gymmet.

Det hela är egentligen väldigt komiskt. Och jag känner igen mig i det och därför tar jag och kommenterar det!
Nu när jag kom tillbaka till gymmet efter ha haft en go slapphöst så var det överfullt! VARENDA DAG!

Och detta är ett fenomen som uppkommer rätt vid nyårsskiftet... ;). Nya löften! Nya mål. Nytt liv :).
Jag är ju lite likadan själv! Tycker det är skitskönt med en nystart när nytt år kommer ! Men jag har hållit mig mer eller mindre aktiv på gymmet sedan 2009 så jag är inte helt ute och seglar när det kommer till träning. Det kan jag vara fräck nog att komma och erkänna!
 
Och så kommer man traskandes och ska då köra sina pass. Så är i princip varenda maskin i hallen upptagen! Frustration, men det är bara att köra. Och då får man i pauserna lite tid att betrakta mina kära medmänniskor.
 
Och vad håller merparten på med?
 
En klassiker: En snygg tjej kommer skridandes i helt nyinköpta träningskläder, håret perfekt friserat, ögonen hårt sminkade. Med sig har hon en liten vattenflaska och i andra handen håller hon hårt sin trogna iphone.
Vad sker under passet? Hon svajsar på löpbandet med förföriska höftrörelser samtidigt som hon bläddrar genom Facebook på telefonen. Sedan efter att ha värmt upp i fem minuter trallar hon vidare till några maskiner och kör lätt och planlöst. Det slutar med att hon står framför spegeln och lyfter några små vikter samtidigt som hon plutar med sina välmålade läppar. WTF? Eller de som gör allt så helvetes fort att det ser ut som om armarna när som helst kommer flyga av! 
 
Sedan till killen. Som börjar med att lägga på så tunga vikter och drar, lyfter och pressar sig genom det med alltför snabba rörelser. Som gjort för skador. Ju tyngre desto bättre verkar vara mottot. Och sedan tid för att spegla sig lite. Finns även den blyga varianten som går runt och klappar lite på maskinerna och kör det som passar bäst. 
 
Nu kommer jag säkert här och låter lite kaxig, det menar jag verkligen inte att göra! 
Tycker bara det hela är väldigt komiskt :). För det är lite detsamma varje år. 
Och i februari är två tredjedelar av folket borta igen.
 
Jag tycker att man ska ta det seriöst, ha ett upplägg och ha ett mål!
 
Jag har också svajsat med träningen! Långa uppehåll och lite slarviga rutiner. 
Men när man väl kommer till gymmet är det ju dags att köra liksom! 
 
Halva grejjen är ju att faktiskt ta sig dit. Varför inte göra något meningsfullt av det då menar jag :)?
 
Jag får le iaf, där jag står och spänner mina skinkor.
 
 

Snö, snö mera snö!

Slängde en snabb blick ut genom fönstret och konstaterade snabbt att det kommer VARA JÄVLIGT MYCKET SNÖ IMORGON FÖR DET SNÖAR SOM FASEN!
 

Herregud! Bara öser ner! Nu är det verkligen vinter på riktigt :).
Och jag är redan trött på det... ge mig vår och sommar :)!
 

Tre arbetsdagar kvar. Träningsvärken pulserar genom kroppen. Det är gött :).
Igår var jag och min kära sambo på "Frozen". Den var underbar!
Älskar Disney-filmer :)!
 
Och idag har vi städat som två blådårar, och myst oss i vanlig ordning med granatäpple och Baileys :P. (inta det separat, med ett litet mellanrum. Annars kan det smaka spya haha).
 
Ja, det var det :)!
 
 

Tjololololo!

Dags att inta sovställning och invänta den välbehövliga sömnen. Jag ska välkomna den med vidöppna armar och uppnosig barm!
 
Vad har skett idag som idag som idag?
 
Jobbat såklart :). Sedan var det återigen dags för det ödesdigra benpasset som gjorde mig oförmögen att gå normalt på en vecka. Vi ser hur det blir imorgon då jag vaknar till liv igen.
 
Bokat stuga till midsommar med mina peeps :)! Blir kungligt som vanligt såklart :D!
 
Sedan har jag haft en förträffligt mysig afton med min roomie! Vi har sett på löjlig komedi, ätit granatäpple (MUMS, min nya favortfrukt) och sippat på varsin litet glas med Baileys.
Njutit lite av det goda livet helt enkelt :)!
 

Ska starta dagen med ett gympass imorgon och sedan ska jag i vanlig ordning jobba och därefter blir det en lång promenad upp till Colosseum och filmen "Frost".
Mys :)!

Hoppas att alla haft en trevlig start på veckan.
 
nuss
 
 

vilka små sötnosar :)

 
2010!

Djupfryst!

Ovan som man är vid snö och kyla kändes det verkligen som att jag skulle frysa fettkulera av mig idag när jag traskade till gymmet!
 
Efter en lång, välbehövlig sovmorgon blev det som sagt gymmet och också idag körde jag slut på mina stackars små muskler :P haha!
 
När jag kom hem gjorde jag något jag har skjutit på alltför länge! Nämligen rensa bilder på min externa hårddisk och börja framkalla. Inte nådigt så mycket bilder man har alltså!!!! Och in i album ska de, allihop ;).
Flera 1000!!!!!
 
Hehe... kommer ta mig flera veckor detta!
 
Men det är kul också :)! Mycket roligt har man gjort :P.
 
Lagade mig en ovanligt smaskig rotfrukts-gratäng. nomnomnom :)!
 
Nu ska jag rensa lite till sedan ska jag nana.
 
Puss :D
 
 
buckets in Thailand 2010 :P!

Im back!

Ja, nu vart jag rastløs serrni.
Utanfør ær dagen grå och slasksnøn tæcker gatorna och trottoaren. Tur att jag har min lilla værmeugn under disken, den værmer upp min stjært perfekt :)!
 
Kænner att jag har vældigt stor lust att dra på gymmet NU! Testa mina nya ryggøvningar och se om de visar sig vara lika effektiva som øvningarna på de andra muskelgrupperna :).
Kommer snart inte kunna røra mig.
 
Sedan ska det bli otroligt skønt att ligga raklång och bara vara. Jag kænner att mitt huvud ær trøtt efter alla barnskrik och den førsta jobbveckan. Men jag ær snart ikapp ;)!
 
Kænner redan nu att jag verkligen inte orkar laga någon mat idag.
Får bli makrill i tomat. Plus några morøtter. 
 
Man ska ju æta bra, proteinrik mat nær man trænar, det ær jag høgst medveten om! Men idag... nej då kommer jag nog inte få till det! Får satsa på att proteindrinken gør liiiiiite iaf :P.
 
Jag ska gøra storkok imorgon nær jag fått lite mer energi och återhæmtat mig lite. Rotfruktsgratæng och kyckling muuuuuums!
 
Ja...så ær det :)
 
 

vinter!

Imorse nær jag vaknade och det gamla systemet så sakteliga gnisslade igång såg jag att det kommit snø! Kanske några veckor før sent :)?
 
Men bættre sent æn aldrig menar jag. Jag ser hellre att man har en kall och lite længre vinter æn en grøn dær allt blommar ut alltfør tidigt!
 
Fast jag ska væl inte komma hær och på något vis påstå att jag gillar snø, før DET gør jag INTE.
Jag ær en vældigt frusen person...
 
Sitter på den allt før obekvæma stolen och drømmer om sol, bad, sommarkvællar och lætta klæder. Jag ær i sanning en riktig vår/sommarperson!
 
Har inga større planer i år på något speciellt med vad det gæller semester eller resor. Ska undvika det in i det længsta ;P...Vill næmligen se hur mycket pengar jag lyckas spara!
 
Utan att behøva skrapa korn från loftgolvet så att sæga....
 
Men jag ønskar er alla en fin lørdag :). Jag ætervænder sækert nær tristessen faller på :)
 
korv.
 
 

LOL

Ligger här i sängen, småfiser lite och lyssnar på go musik.
Jag är utomordentligt trött, men än vill inte sovgudarna låta mig gå till välbehövlig vila.
Jag har en outhärdlig värk i kroppen efter alla nya övningar på gymmet, det är nästan inte mänskligt om jag ska komma här och vara ärlig
 
Jag ser framemot en nya dag imorgon, näst sista dagen på Toni&Guy och sedan blir det ännu ett pass, rygg denna gången. 
 
Sedan då? Vad sker då tro?
JO NU SKA JAG BERÄTTA!!!!
 
Jag ska trava mitt skeva språng hemöver för att intaga en smärre proteinshake (jag hoppas det kanske hjälper lite på traven :P), sedan ska jag förtära något någorlunda ätbart för att sedan lägga mig raklång i såffan och kasta stinna blickar på den tingest de kallar teve.
 
När så detta har gjorts och mitt tålamod har nått sin kulmen kommer jag nog att förflytta mig till sängen där det kanske finns rum för mer aktiviteter (NEJ) och läsa någon av mina tantsnusk-böcker.
Och när jag gjort detta i 14 minuter kommer jag nog att galoppera till köket och äta allt ätbart jag kan hitta.
 
Jag kommer med all säkerhet att överväga att sätta på en film som jag redan sett 128 ggr och när så klockan närmar sig 02.00 ska jag återigen göra en frivolt ner i mitt underbara täckeland för att nana.
 
Söndag: VAKNA, TRÄNA, RENSA BILDER, SE PÅ FILM, SOVA.
 
Trevlig helg :P

korv.

 
¨¨¨ÅÅÅÅÅÅÅH SAKNAR SPANIA!!!

En störd dröm:

Natten till idag hade jag en mycket underlig dröm.
Först så skulle jag inreda ett hus, ett fyrkantigt hus med bara ett enda stort rum. Kan ju bara meddela att det inte var det lättaste.
 
Och så BOOM utan förvarning var jag plötsligt gravid. Ett ögonblick senare håller jag i min famn en nyfödd baby. Den ser på mig med sina stora, förvirrade ögon och jag grips av starka moderskänslor.
Så förvrids det lilla, runda ansiktet till en grimas och barnet börjar gråta hjärtskärande. Vad sker då tror ni?
 
JO, MINA BRÖST VÄXER!
Ett, tu, tre så har mina fasta små B-kupor förvandlats till stenhårda bomber redo att explodera! Och explodera är just det de gör också. Mjölk börjar spruta åt alla håll! Utan stopp och helt utom kontroll. 
 
Brösten kastar sig vilt åt alla riktningar och skjuter ut våldsamma mjölkstrålar. Har ni sett den här vattenspridaren som liknar en stor blomma? Den som viftar omkring och sprutar vatten överallt? 
Föreställ er då detta: Mina bröst viftade runt precis som en sådan vattenspridare... Och det var en ganska så skrämmande upplevelse!
 
Och det slutade inte där kära ni, oooh nej da!
Miljön skiftas och hej å hå så sitter jag bak på flaket på nån jävla truckbil! Den var blå. Och den körde i svår terräng.
Och på det där förbannade flaket ska jag då amma min baby!
 
Hur det gick förtäljer inte historien för då vaknade jag upp med lätt ångest. Refekterade över att jag måste ha drömt som jag gjort på grund av att jag tidigare under dagen hade hållit en arbetskamrats lilla baby och snabbt tänkt tanken på att jag en dag kanske kommer få en egen sån här liten sak.
 
Nej, jag är verkligen inte sugen på barn. I dagsläget vet jag inte ens om jag vill ha ett. Har ju för det första ingen kärl och för det andra så är jag just lite för inne i mitt eget :P. Finns inte plats för så mycket annat liksom :).
 
Lite sjukt var det iaf :P
 
 
love Paint.
 
 
 

RAV.

Min humor  detta.
 
 


In love!

Jag ÄLSKAR mina nya Nike Free!!!!!!
 
 

Hej hej !

Nu sitter  jag här och äter min tomatsoppa. Ganska smaklös som vanligt :P.
Har haft fullt upp hela veckan! 
 
Besök av Buwa, personalmöte, besök till Elin och underbara lille Ozzi :), träning och allmänt surr!
Känns skönt att vara igång med träning, köpte i julas en bok om nya övningar och numera värker varje centimeter på min kropp! Otroligt effektivt :D!
 
Idag har jag även färgat mitt hår så nu börjar det sakta men säkert gå åt rätt håll :P.
 
Ska snart sätta på en mysfilm med min kära sambo och sedan ska bara njuta av en stillsam helg :)! 
 
Träna, träffa goda vänner och sooova :)!
 
 

Lina begrundar sig själv lite.

Ja.
 
De senaste månaderna har varit slitsamma. Jag har varit så äckligt och obehagligt trött. Noll ork, noll koll, noll motivation. 
 
Vad har jag gjort? Jo, jobbat. Kommit hem. Legat som en padda på soffan. Ätit kopiösa mängder mat!
Detta har resulterat i en smärre viktuppgång, ännu mindre energi, dåligt humör och stress över att jag inte har börjat gjort något åt det. 
 
Jag har bara suttit på min runda bak helt enkelt och bara väntat på bättre tider :).
Men vet ni vad?
 
Bättre tider knackar inte helt plötsligt på dörren. Nej nej nej!

Så nu har jag under min ledighet gått in i mig själv och funderat ut vad jag egentligen vill med allt.
Lina, vad fan vill du ?
 

Och jag kom fram till att jag inte kan ha två jobb. Så boom , nu har jag sagt upp mig från Toni&Guy. Jobbar två helger till, sedan är jag färdig där. Ser verkligen framemot att ha varje helg ledig :).
 
Och mig själv då? Jag har lovat mig själv att sluta ha konstant dåligt samvete, släppa katastroftänket och leva i nuet. 
 
Jag ska jobba mot att bli mitt bästa jag , ta dagen som den kommer och njuta. 
 
Livet är för kort för att tänka på att "jag borde ta tag i detta nu" utan att göra det.
 
Up, up and away :D!
 
 

Höjdpunkterna 2013:

Ja, vart ska man egentligen börja? 
Jag hade ett otroligt fint år :D!
 
Januari-februari-mars var några rejält kalla månader som mest innehöll mys, träning, fester och jobb :)!
 
I april vände allt plötsligt, boendesituationen förändrades till det bättre och jag firade in mitt 25:e år med dunder och brak i Spanien tillsammans med Diellza och Johanna :)! Cissi kom också till Oslo och förgyllde min vardag :)! 
 
Maj dundrade in med många lediga dagar och ett herrejävlars 17:e mai-firande med dde närmaste och käraste :D! Besök av familj klämdes också in :D
 
Juni var otroligt händelserik med Norweigan wood, sommarfester och tidernas bästa midsommarfirande :D! - blir repris på det i år alltså :D! Och en oförglömlig fest i Håbol med Nina och Sara haha :D
 
Juli var det semestertider och det festadesm grillades, badades, mystes till 100000! Sol sol sol :D! Plus att jag hade en 25 årsfest jag var otroligt nöjd med :D! Plus så fick jag i gave av Sara att gå på BAO i Gbg :D!
 
August var det dags för jobb igen, avskedfester, 25årsfester och annat dylikt :).
 
September var nog bara helt jävla normal :P.
 
Oktober så var det dags för ROM med Julia :D!!! Otroligt härlig och fruktansvärt rolig resa där jag fick se mitt första underverk :D! 
 
November, en mörk och kall månad som brukar vara ganska tung. Men fick besök av Brekke, plus att jag fick gå på Manhattan Transfer  plus en 25 årsfest:D!!!
 
December susade förbi med ljus, mys och långledigt! En fin jul och ett fint nyår!
 
Jobb imorgon, nya tag och ett nytt år!! :D
 
blir många roliga minnen :D
 
 
 

Bildbajsning från 2013 :)!

 
Vilket år jag har haft :D!!!! 
 


Godmorgon 2014!

Hejsan hejsan!
 
Har legat vaken HELA natten, sitter här på sängen och väntar på att få sticka iväg på en kurs :). Haha vi ser hur dagen går.
 
Nyårsafton blev till slut en lyckad tillställning :). God middag ute hos onkel, man kan ju säga att man känner av släktskap och samma humor när man får sitta ihop så :).
Jättetrevligt! På vägen hem hoppade jag av hos Johan och Julia för lite fest där :). Det var meget trevligt!
Gårdagen flög förbi, mamsen körde mig till Oslo med händerna hårt och krampaktigt om ratten.
Gick jättebra, inget att vara nervös för :)!
 
Något annat?
 
Längtar lite efter att komma i fas nu. Känner mig uppsvälld av all mat man stoppat i sig under julen, sliten trots vila och bara allmänt ofräsch.
Ska komma igång med den här välsignade 5:2 igen, den gjorde underverk för min stackars mage :). Ska lägga upp ett nytt träningsschema så att jag kan komma igång på riktigt igen.
Alltid lite bra med nytt år, nystart och nya mål :).
 
(Kan tänka mig att nu kommer det vara knök-fullt på gymmen...meeeen det håller nog bara till mitten av februari heheh :P)
 
Kanska ska ta och göra en liten resumé av förra året här sedan.
 
KANSKE KAN VARA TREVLIGT!
 
 
 


RSS 2.0