Mat.

Det här med att laga mat. Det är inte riktigt min grej va...
 
Men en sak är iaf säker: Hur jävligt det än ser ut, hur konstigt det än luktar så SMAKAR det alltid ganska så gott :)!
 
Senast idag stod jag och stekte blåbärspannkakor. De blev så klart mögelblå och alldeles såsiga och brända! Men tamejtusan så goda de var :). Det kan min kära sambo Johanna intyga som åt pannkakor tills hon nästan sprack och till slut somnade mätt i soffan :P haha! 
 
Haha jag måste helt enkelt lära mig att laga mat för ögonen också. En dag står jag där och ska laga mat och svärföräldrar och gud vet allt man får på halsen med tiden...
 
Men, övning ger färdighet :D!!
 
 
Dessa godingar innehåller:
 
1 påse glutenfri mjölmix
5 dl mjölk
lite smält smör
2 ägg
lite bakpulver
lite vaniljsocker
blåbär--
 
BLANDA IHOP HELA SKITEN I EN LAGOM STOR SKÅL OCH SNÅLA INTE MED VISPANDET. MAT LAGAS MED KÄRLEK SÅ ÖS PÅ MED DET OCKSÅ...NÄR SÅ DEN JÄVLA SMETEN ÄR IHOPKLETAD ÄR DET DAGS AT HÄLLA SÖRJAN I EN STEKPANNA! RÄKNA MED ATT DE TVÅ FÖRSTA PANNKAKS-JÄVLARNA BLIR ÄCKLIGA OCH SÖRJIGA (SE BILD)....DEN TREDJE BLIR SOM REGEL LIIIIIIIITE BÄTTRE ÄN SINA FÖREGÅNGARE. STEK STEK STEK.
NÄR SÅ PANNKAKS-HÖGEN HAR VÄXT OCH DU HAR EN SLURK SMET KVAR, HÄLL DET KVARVARANDE I STEKPANNAN, DETTA RESULTERAR OFTAST I EN ALLTFÖR TJOCK OCH FET PANNKAKA SOM TROTS SITT OATTRAKTIVA YTTRE SMAKAR BÄTTRE ÄN HIMMELRIKETS BÄSTA SKÖRDAR. jo..så gör man Linas special klet-kakor med smak av himmel och blåbär.
 
ÄT OCH NJUT MED EN KLICK HAVREVISP, FÄRSKA BÄR OCH ETT STORT GLAS, ISKALL MJÖLK (låglaktos)...
 
ät tills ni spyr. ha det.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0