De här senaste dagarna då!

De har inneburit:
 
En jävla huvudvärk, bio, tjejmys, mat ute, chai latte med sirap, trashiga blåbärspannkakor, en öl, ett glas vin, sorbé, MAX, träning, kånkning på National Geographic-ryggsäck, smyga på ragg, köpa billigt toapapper, ny kappa, sushi, nya mössor, städning, huvudvärk igen, partysug, Lily Allen, tagga Avicii....
 
Vad kan jag ha glömt :)? 
 
Givande dagar helt enkelt! 
 
Men föreställ er detta.... Lina Carlsson vandrar så sakteliga hemåt efter att ha tillbringat en utomordentligt trevlig kväll med Månsson. På sin rygg hänger den beryktade National Gepgraphic-ryggsäcken som är inte bara ergonomisk, den är stor och praktiskt också. Plus ruggigt ful. På sig har hon sin sedvanliga jacka, stor och svart. I sin famn håller hon den nyinköpta packen toalettpapper från Bunnpris. Det är Bunnpris egna märke och det är papper för rövhålet som inte är så kräset. Det var det enda Lina lyckades få tag på. För Linas stjärt är kräsen btw...
 
Men åter tillbaka till historien. Regnet pissar ner över huvudrollsinnehaverskan (Lina) och hon väntar irriterat på den buss som så sakteliga ska föra henne hem till härden och den varma bädden.
 
Lina ska komma här och erkänna att hon har spanat lite efter en kille som faktiskt råkar bo på samma gata som fröken Månsson, herr Sand och Ozzi. Mardrömsscenariot hade helt klart varit att stöta på nämnda span i detta förhatliga tillstånd av lodishet!!!
 
Minutrarna tickar på, kvällsbussarna har en tendens att vara lite tröga och det passar ju PERFEKT i det underbara vädret. Mitt upp i allt börjar så fröken Lina att skratta.
Hon ser till sitt tillfälliga tillstånd, ståendes i hällregn, men luvan över trynet, ryggsäck på ryggen (!), hårt hållande i en storpack skithuspapper.
 
Och Lina skrattar, Teser och fnittrar ända tills bussfan anländer. Och inte nog med det! Lina frustar och gnäggar hela resan, ända tills hon låser upp dörren till Feddersensgate och kliver in i den hemtrevliga lägenheten.
 
Och NEJ. Det finns inte någon som helst poäng med denna lilla förtellingen. Heller ingen mening.
 
 Men visst hade det varit rätt så jävla pinsamt att stöta på världens snyggaste kille i denna utstyrsel????
 
 Jag längtar till vår och sommar! Klänningar, lätta kläder och ljus!
 
Blir ju en helt annan sak om jag har på mig en söt liten klänning till ryggsäcken och toapappret...........
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0