Johora!

Försöker peppa upp mig lite nu. Har legat hemma sjuk i två dagar och jag försöker intala mig att jag borde krypa ur den sletna morgonrocken och komma tillbaka till livet lite :P.
 
Men det är bannemej lättare sagt än gjort idag :P. Skulle lite fint färga mina ögonfransar men jag satte penseln i ögat så det gjorde pissont, så jag sket i det med. 
'
Omg säger jag bara. 
 
Hade det inte varit underbart med en ordentlig storm :)? Jo, det hade jag tyckt iaf. 
En rejäl urladdning :)! Ine bara såna småfis oväder som kommer lite varje dag.
En ordentlig storm :). THE STORM!
 
Nej, nu får jag rycka upp mig lite. Sitter och laddar upp bilder på en hemsida, dags att framkalla de senaste 4 åren av mitt liv :)!: Många tusen kronor, nya album, mycket minnen :).
 
Ha en förträfflig dag fökkers!
 
 
 

Nydelige sommer!

 

Yolo!

Har precis kommit hem från H&M och nu sitter jag som en säck i soffan. Är ohyggligt trött måste jag medge :). Ska jobba imorgon också men sen blir det äntligen helg :)! 
 
Ska hem till Nina och Tore ( Buwa) imorgon och blänga på deras lägenhet, sedan ska vi till Ingensteds och dansa :)! Söndag kommer gå åt till att överleva och träna.
 
Dagarna som gått har varit fullproppade med shopping (skräll), ÄLSKAR HÖSTMODET, träning, jobb, utrensning av garderob, städning och andra diverse vardagstrevligheter :).
 
Ja, vi ser väl vad helgen bär med sig :)! 
 
Ha det fint så länge.
 
 

Trött!

Borde egentligen sova snart. Har sovit rätt pissigt de senaste nätterna, mycket på grund av värmen! Har ju åskat och dånat här i omgångar i flera dagar nu. 
Gott med urladdningar dock :). Älskar ett rejält åskväder :)!
 
Planer i veckan då? Träna imorgon, bli digg :). Jobbar på HM tors-fre-lör så det blir lite slisamt med dubbla pass, men det fexar la jag :)!
 
Får helt enkelt se vad dagarna bär med sig :).
 
Frid över edert sinne ädla läsare.
 
 

Outlander.

Har någon av er någonsin upplevt en enorm kärlek till något lite konstigt? En bok? En film? Ett plagg?
Det har jag. Eller rättare sag, jag känner det nu.
 
För fyra år sedan ramlade jag över serien "Outlander" av Diana Gabaldon. Det var min ömma moder som propsade på att jag skulle läsa den. Så jag gjorde så... 
 
Och det tog inte många rader förrän jag var helt fast! Diana är en fantastisk författare. Hon är enormt kunnig, siter inne med stor kunskap om det hon skriver om ( Skottland på 1740-talet och jakobitiska upproret). Det känns helt enkelt som om man är mitt uppe i hennes berättelse! 
 
Som sagt, den handlar om en sjuksköterska från andra världskriget, Claire Randall som tillsammans med sin make Frank drar upp i högländerna för att ha en "andra bröllopsresa". Kriget skiljde dem åt under flera år, så dags att pippa ikapp så att säga :P.. Nog skämtat.
 
Kort och gott: Claire ramlar in genom en menhir, en stencirkel och vaknar upp i 1740-talets Skottland. Landet präglas av vild natur, rödrockar, män i kilt, blodiga strider och mycket annat.
Och Claire möter Jamie Fraser. 
 
Männens män. King of Men. 
 

Ja, vad som sker sen är helt enkelt bara otroligt spännande, fantastiskt, underbart, romantiskt och ja, beroendeframkallande!
 
Har läst serien 4 ggr nu. 
 
Och igår fick jag ÄNTLIGEN se första avsnittet av serien som nu släpps.
 
Haha herregud!!!!!
Tårarna rann, jag rös i hela kroppen, jag vart enormt lycklig, kåt, uppfylld av någon slags ny salighet. Ja hela jävla känsloregistret kan man ju kanske säga!!!!! 
 
De som känner mig vet sedan länge hur förälskad jag är i Skottland. Ända sedan jag var liten har jag lyssnat på keltisk folkmusik. Kiltar har alltid fascinerat mig (kanske mest det som är under..?).
 
Så hela Outlander. Allt som har med det att göra, fascinerar mig över alla gränser!! 
Och ja, avsnittet var bra. Fantastsikt bra! Så helvetes jävla bra!!!
De älskade karaktärerna förkroppsligade av perfekta skådespelare, musik som trollband och gav mig gåshud. Ett sagolik sceneri över Skottland. Jag har varit i Skottland och kunde faktiskt relatera till ett och annat slott i serien som jag faktiskt besökt :D.
 
Finns inget jag inte älskar med denna bokserien och numera tvserien. Jag är såld. Jag har sålt min själ till Diana Gabaldon och Outlander. Till Jamie Fraser. 
 
Så, ge den en chans. Den är fantastisk! Jag kanske är så förtrollad på grund av min stora kärlek till böckerna. Fastän jag bara har sett ett avsnitt så vet jag att denna serien brädar alla mina andra favorit-serier "Game of Thrones" och "The Walking Dead". Med hästlängder!!! Ha det liksom!
 
Tänk vad besatthet kan göra med en människa :P hahaha!
Känner mig som om jag var 12 år och Outlander var Elvis Presley ( jag var besatt av honom också könner dere...).
 
Ok. Nu har jag fått detta lite ur systemet. Jag är en nörd. En ordentlig sådan också.
Men det får vara ok.
 
 
 
 

Veckan som var:

Ja, men det var väl en bra vecka eller hur :)? 
 
Finbesök av Ulrika och Helena, det resulterade i tjejsnack, prosecco, fantastisk mat och mycket skratt :). Väldigt trevligt. 
 
Jobbade också. Mest i kassan på HM. Klantade jag till det? Flertalet gånger. Oj oj oj, gick så det spruta i kassan :D. Men det är så man lär sig, ikke sant ;)! Helgen innehöll mitt livs bästa shopping, fyndade kappor, kavajer, klänningar, shorts, träningskläder ja allt till minimala summor! 99 kronor för kapporna. Halva rea-priset på resten.
Ja, fläckdöden, nästintill på detta alltså :).
 
Såg även " Guardians of the Galaxy" men sambon. Väldigt underhållande :).
Lördagen innehöll lite fest i vanlig ordning och hysteriskt dansande i den ljumma sommarnatten :).
 
Och gårdagen då? Återhämtning. Sushi. OUTLANDER.
 

Men det kommer i ett eget inlägg. Alla mina känslor kan inte tryckas in på denna lilla yta som är kvar.
 
C ya!
 
 
 

RSS 2.0