THRILLS!

Här är några av de as-coola åkattraktionerna jag fick äran att åka när jag var i USA:


Apocalypse på "Six Flags Magic Mountain". En gigantisk berg-o-dalbana i trä som gick utav helvete :D! Har faktiskt en film inspelad från när jag och Frida åker denna. Den är dock inte barnvänlig.


Deja Vu på "Six Flags Magic Mountain". Sjuk som bara den! Ni ser tornen till vänster? Ja vi hängde i lodrät vinkel där. Började i ena tornet åkte hela banan, och upp i det andra tornet. Om man trodde det var över där så blev man banne mig besviken. För man åkte hela banan igen. Baklänges.


Viper på "Six Flags Magic Mountain". Helsjuk berg-o-dalbana som fick oss alla lite smått illamående. Ja som ni ser på bilden innehöll den ju en hel del loopar. Snurrigt? Javisst! Rolig? JA :D!!!!


X2 på "Six Flags Magic Mountain". Den absolut sjukaste berg-o-dalbanan jag någonsin åkt! Den vände ut och in på hela kroppen, snurrade, man kände nästan ute i det fria och den gick som bare den! Går nästan inte beskriva men herregud vilken adrenalin-kick det var att åka denna! Köade nästan tre timmar för att åka men det var värt varje minut :P.


Big Shot, "Stratosphere", Las Vegas. Faktiskt en av världens högsta karuseller ;). Ja, jag fick lätt svindeln och ja, min magsäck åkte upp i halsgropen då jag sköt upp i denna. Fantastisk! Utsikten var sinnesjuk och den lilla sekunden man var tyngdlös var ljuuuuv :).

Hur gammal jag än blir, kommer jag nog aldrig att sluta älska karuseller!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0