monday.

Den fjortonde idag. En månad tills jag fyller 23 (!), en månad sedan jag började skolan. Tre månader till skolan sluter :P.
Ja, tiden går fort när man har roligt :D.

Nu ligger jag utbredd på Susannes stora säng, min lilla är helt nerbombad med saker, kameror, kameralinser, Marc by Marc Jacobs väskor (ja, jag har köpt två..), sladdar till förbannelse och sedan en liten klementin.
Så jag bloggar härifrån istället :).

Har gjort klart min blogguppgift för journalism, eller iaf 1/3 av den. Har två blogginlägg till att skriva. Men det fixar jag till veckan :). INGEN STRESS!
Fotouppgiften för onsdagen är också färdig, ska printa ut minikopior imorrn på STAPLES. Har läxförhör på onsdag. Och sedan har jag helg :D. Alla är lediga på torsdag, och som pricken över i:et är det St. Patricks Day!
(who the fuck is st.patrick?)

Ja, det kan inte jag svara på men allt jag vet är att det är grönt, lila, irländskt och en härlig stämning :). Får se vart det bär av! Och på fredag kommer min kära Johanna :D. Det längtar jag efter kan jag meddela :).

Och nu störtade Susanne in med femton miljoner kassar! (Precis som jag själv säger hon att hon inte ska shoppa mer, men vi båda verkar lida av någon mystisk sjukdom :D).

Nu måste jag titta på vad människan har köpt!
HADE :D!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0