Lördag!

Här händer det grejjer kan jag meddela!
Johanna kom natten till igår, sliten och trött min stackars kära :).
Igår var det bara att packa ihop bensäcken och hänga Marc Jacobs på axeln för det var dags för UNIVERSAL STUDIOS med Susanne och hennes föräldrar. Var en väldigt trevlig dag :).
Höjdpunkterna var definitivt House of Horror, Jurassic Park vattenattraktion, The Mummy och The Simpsons simulator.
I House of Horror kan jag meddela att Lina skrek :). Monster, spöken och gud vet allt hoppade fram och skrämde skiten ur mig. Susannes pappa gick bakom och kluckade av skratt när jag flög tre meter i luften :P.
Jurassic Park var som en bättre version av Flumride. Sista backen var rena mardrömmen och jag blev så chockad att jag la händerna framför munnen och skrek som kärring. Men det var ett tjut av fröjd vs skräckblandad förtjusning.

The Mummy var bland det roligaste jag någonsin åkt! En sjuuk "berg-o-dal-bana" som gick under jorden, den accelererade i sinnesjuk fart så man bara flög bak, man kunde inte kontrollera att man började skrika som en galning! Och till råga på detta så började den åka baklänges mitt upp i alla! Fantastiskt! Susannes mamma var i djup chock efteråt så jag undrar om hon någonsin vågar åka något liknande igen :P.
Och slutligen var det The Simpsons. Den häftigaste simluator-turen jag någonsin vart med om! Man skrek och höll i sig fastän du bara såg en gigantisk skärm och vagnen du satt i skumpa lite. Underbart!
Studio Tour var också fantastisk, man fick se massa scener och studios. Tyvärr fick man inte se innehållet men man fick se byggnaderna. Bussen åkte in i en gigantisk simulator som innehöll en King Kong upplevelse i 3D. Ni som har sett filmen vet ju att den innehåller dinosaurier och en stor apa och de slogs och härjade och "kom när" bussen som skakade som fasen. Ok, denna var faktiskt häftigare än The Simpsons ;).
Jag vet att mina ord inte på något sätt kan måla upp en rättvis bild av min upplevelse.

Men jag måste meddela att det var fantastiskt!!!!

Och jag är så glad att min Johanna är här :D.


en väldigt misslyckad bild egentligen. vatten-ångan totalt omringade oss. men jag skrattar och var väldigt glad ändå :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0