Livet är gött.

Man sitter på bussen, har möjlighet att betrakta alla människor som passerar. Man ser aldrig samma ansikte två gånger. Dina favoritlåtar dånar i öronen :). Tiden flyger iväg.

Man går av bussen, varm luft slår emot en och solen bländar en i ögonen. En vindpust från bussen blåser upp under kjolen så hela arslet syns, men det är ok. De vet ju inte vem jag är ändå ;).

Man kommer till lägenheten, hoppas att man ska få vara själv. Och det är man. Det är så tyst det kan bli i en storstad som Los Angeles.

Nu ska jag ta på mig mina skönaste kläder och bara vara. Plugga lite och bara mysa mig.
Inte ens trosor som ideligen åker upp i Mumindalen kan förstöra min dag idag :).

Fick B+ på mitt första prov :). Riktigt stolt eftersom jag inte har studerat på flera år och framför allt inte på engelska :).
GO LINA, GO LINA, GO, GO, GO LINA!

Lämnade in min fotouppgift idag, såg redan från början att jag hade gjort fel. KUL! Varje bild skulle ensam "stå för objektet" om man säger så. Och jag tog bilder på en rostig gammal kanon från andra världskriget. Jag var under, i den, på den, brevid den och fångade saker med kameran som jag tyckte var interssant. Men vi ser. Har snackat med min lärare så jag tror inte det ska vara några problem :S.

Men nu släpper vi det. Kan inte påverka det ändå :).

'
amen SHIET va cool jag är i min Santa Monica College-hoodie! DAMN!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0