Hollywood.

Kan ju säga att gårdagen var en speciell dag :P.
Börjar såklart dagen vid poolen. Solen sken och det var så varmt och gott :).
I vart fall jag yttrade knappt ett ord för jag var så inne i de sista  kapitlen av "Snö och aska" av Diana Gabaldon.

När solningen var avslutad var det dags för lunch och sedan buss mot Hollywood. Målet var skylten.
Bussresan är lång och trist. Plötsligt swishar skylten förbi och vi bestämmer oss för att hoppa av och ta en taxi sista biten. Jepp, vi stod där på en tämligen öde väg och fanns det någon taxi? Inte så långt ögat kunde se.
Detta resulterade i en lång vandring som iaf gjorde mig på rätt så pissigt humör. Ytterligare 40 minuter spenderades till att hitta en taxi! Men då säger den käre, tandlöse chaffisen att det är AVSTÄNGT upp till skylten! YÄÄY!

Så vi får stå på SKITLÅNGT avstånd och ta våra stackars turistbilder. Vi kunde dock inte låta bli att skratta åt detta, Johanna och jag. Bilderna fick vi, dock inte särksilt imponerande.

Vi bestämde att vi sedan skulle fräsa mot Hollywood Blvd och gå på bio ist. Kodak Theathre är en pampig syn med gallerior/resturanger och biosalonger.
Till en början lyckades vi inte hitta salongerna som var mitt framför näsan på oss.

Men detta löste sig till slut! Stora delar av filmen lyssnade jag på en uteliggare som satt i salongen och skrockade för sig själv och snubblade runt bland stolarna.  (Uteliggare, som jag har förstått det som, får lov att kolla på bio när de vill :P?) Det är snällt tkr jag :).

När filmen var klar så ser vi att hela BLVD är avspärrat, filminspelning på G. Det visade sig vara WONDERWOMAN. En kvinna i mörk peruk som kutar runt i trikåer och med ett lasso vid höften... Imponerande!

Lite kul att se dock ;). Tyvärr hade jag vid den här tiden en bultande huvudvärk som gjorde mig på uruselt humör. Ber alla om ursäkt för detta!

Pga inspelningen så var vägarna avstända så den bussen vi skulle ta körde förbi oss utan att vi ens ha blivit hänvisade till vart vi skulle åka. Då blev Lina riktigt, jävla grinig.
Vi bestämde oss till slut för en taxi, dyrt, men ett bekvämt sätt att ta sig hem.

Så! Det var den dagen de ;).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0