hitills idag.

- Hade enorma svårigheter med att ta mig ur sängen imorse. Fruktansvärda smärtor i magen, nederdelen av ryggen och på revbenen (?). Tack Alex!
- Soooolat i flera timmar, tummen upp för röd panna :).
- Ätit min gröt som en duktig flicka :).
- Nötat facebook, skickat iväg lite mail och bara snokat omkring.
- Skrattat åt Sofie som berättade om att hon och Jessica inatt var livrädda när de kom hem ,för Jessica fick för sig att hon såg hur deras garderobsdörr öppnades. De var helt säkra på att det var en mördare eller uteliggare inne i garderoben. Så de kollade först att jag och Susanne levde genom att knacka på våran dörr. Sedan övervägde de att skicka in mig och se om det var någon där :P.
Men det slutade med att de beväpnade sig med knivar och en träpåk ( som vi av någon anledning har stående vid vår ytterdörr :P) och gav sig iväg på jakt. Hittade ingen men ska erkänna att jag skrattade gott åt hennes berättelse. Jag sov som en stock så jag fattade inte mkt :P. Hörde dock deras panikslagna röster inatt utan att egentligen fatta vad som hände :P. hehe.
 Att de var så rädda är förståss inte kul, man vet aldrig vilket jävla pack som skulle kunna smyga sig in i lägenheten! Har ju hört skräckhistorier både här och där om folk som kommit hem och hittat någon under sängen. Vetifan vad jag skulle ta mig till om så var fallet asså!!! PANIK.
-
Tagit mitt obligatoriska bad.
- Och nu sitter jag här, inrullad i en varm handduk och tycker allt att livet är allt bra gött ändå :).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0