Förbannad är jag.

Riktigt förbannad och grinig.
Jag blir så  ARG på min dator. För INGEN av mina tre usb-portar fungerar!!! Jag kämpar på för att försöka få in mina bilder in i datorn och DET KOPPLAR INTE!! Inte heller min jävvvla ipod fungerar att få in!

Jag behöver min musik.


Surrande.

Något som fortfarande är lite chockartat för moí är att det ju faktiskt finns FRUKTANSVÄRT mycket djur här i SWEDEN!

Låg igår och solade och visst FAN kröp det runt 167 myror på mig, myggor och flugor krockar med mitt fejs och getingarna surrar i mitt öra. Tillbringade 87 % av soltiden att vifta bort småkräk. Är ju tyvärr så att jag får mer eller mindre panik av att känna att något kryper på mig. Njutbart? nej...
jepp.

Min sommar.

Jag är nu hemma i underbara Sverige. Vänjer mig mer och mer för varje dag med att allt är så rent, så litet och så tyst. Det har varit en stor omställning kan jag säga, kroppsligt och psykiskt.

Nu är jag återigen människa :).

Jag har i sommar lite för lite pengar, vädret har hitills varit lite för dåligt, men jag har väldigt stora förhoppningar om att den här sommaren kommer att bli kanoners :D!

Det som egentligen fattas nu är en äkta man som kan hålla om min lekamen och säga hur söt jag är ;).

Har för de kommande veckorna liiiite planer iaf :).

Torsdag 7/7- Göra Grebbestad osäkert med Frida :). Räkfrossa, mängder av vin, dans och sedan nybakat bröd klockan 4 på morgonen ;).

Fredag 8/7- Hoppas verkligen att det kan bli en sväng till Åmål och Blues-festivalen.

Lördag 9/7- Lillasyster fyller 4 år, Susanne fyller 23 år. Blir faktiskt på kvällen svängom till Grebban igen och Karnivalen.

Fredag 15/7- Håbol hehe :D.

Lördag 23/7- Kluven här. Lilla mormors stora 75-årskalas och Susannes 23-årskalas....

Ja, sedan har jag inte så mycket planerat. BARA FEST?

Men det kan man komma långt med ;). Därimellan hoppas jag på massa mys, pjamaspartyn, om ekonomin tillåter- en sväng till mitt älskade Oslo, cykelturer, bad, sol och skogspromenader.

Skönt ska jag ha det :D.förra sommaren hörru :)

Suget.

Nu har det kommit igen, slagit till mig med OERHÖRD kraft.

Jag vill ha motorcykel.

Har tillbringat den senaste timmen med att kolla upp potentiella motorcyklar och ja, det rann till slut en liten rännil av saliv från min skäggiga haka...

ÅH JAG VILL JAG VILL JAG VILL!

Ska göra mitt bästa för att lyckas med det. Om jag ska spara spara spara, då är det HELT nya regler som gäller.
(Jag är enormt farlig när det kommer till att spendera pengar, jag är fantastiskt duktig på det!)

Och de följande regler som jag har kommit fram till är:

- Endast ha 1000 kronor i månaden som jag kan göra vad jag vill för. Lönen ska delas upp i det som MÅSTE betalas, dvs hyran, studielån, räkningar och mat. Och sedan ska resten sparas. ( För saken är ju faktiskt den, att när det kommer till shopping så finns det för tillfället ABSOLUT inget som jag behöver, bara saker jag vill ha. Tur att detta just nu väger starkare än alla plagg i hela världen....)

-  Angående kläder, får lov att köpa det som VERKLIGEN behövs, och som tur var ser jag inte en anledning att shoppa något överhuvudtaget av det resterande året. LUCKY ME :D!

-  Och om jag mot all förmodan skulle finna THE DRÖMPLAGG, ja då får jag inte handla det förrän jag har använt vartenda plagg jag för tillfället har i min garderob. Alltså ingen NJUT-SHOPPING, TRÖST-SHOPPING eller HEJ-JAG-BEHÖVER-VERKLIGEN- DEN-HÄR-SHOPPING-NÄR JAG-EGENTLIGEN-INTE-BEHÖVER-DEN-ALLS-MED-NÄRMARE-EFTERTANKE.

Tänka två, gärna tre ggr innan något inhandlas.

Jag måste, jeg mååå. I have to!!finns det någon därute som tror på mig?

Krigsmålad.

Så vart även midsommarhelgen över :).
Fredagen var en lite förvirrande tillställning, men trevligt överlag. Känslor som svallar och öl som sveptes. Kände mig rätt så söt faktiskt i min lilla blommiga klänning från Forever2. Och självklart hittar jag inte kamera-sladden (minneskortet är för litet och fastnar i datorn..) Så tyvärr får jag visa den enda bilden som togs på oss någon annan dag :P haha!

Det var jag, Frida och Johanna som fräste tillsammans nere i Grebban.

Lördagen åkte jag än en gång ner till Grebbestad, mötte upp brorsan och hängde hela dagen med hans enormt sjuka gäng. Improviserade låtar fick mig att gråta av skratt. Duktiga killar som sjöng texter som totalt BALLADE ur :D. Härligt. Minigolf, en massa Skrillex och Bacardi satte fart på kvällen som tillbringades på Konserven.

Om jag uttrycker mig så här:

Om man vaknar upp dagen efter kvällen före med krigsmålat ansikte, trasigt linne och svullet knä, ja då vet man att kvällen var ENORMT lyckad :D haha!


Måndag idag. What to do, what to do?

Vädret är inte helt fantastiskt. Men vad kan man göra åt det?

En sak är iaf säker.

JAG SKA PÅ ALLA SÄTT GÖRA DEN HÄR SOMMAREN TILL DEN BÄSTA NÅGONSIN!!!!!!!!!

Peace out ;)

Jag citerar:

Min mor på midsommar-afton:

"
Finns inget värre än kalasbyxor som är för korta för en fet, lång käring! Det är så illa så att fett-ballarna hänger över och skrevet sitter vé knäa!!!"....

På detta vis uttalar sig min ömma moder under påklädning för midsommar-firandet.

Och ni undrar varför jag är som jag är? Här har ni svaret.....

Midsommarafton :).

Nu är den här.
Klänningen är vald ( blev inte alls någon av de jag tänkt mig, utan en jag inte ens visste att jag hade ahah :D), ölen står på kylning, skjutsen är fixad och humöret på topp.

Senare ikväll drar jag, Johanna, Frida och hennes älskare Alex till Grebbestad för ett hejdundrande midsommarfirande. Här ska vi slå klackarna i taket och tjooooa hela natten!

Underbara sommar (kom kom mer sol), underbara Sverige. Underbart att vara hemma :).

Glad midsommar alla glada :D!

Torsdagen den 23:dje juni.

Jetlagen har börjat gå över. Det tackar vi herren för :).
Idag har jag hängt i morsans butik, handlat alkohol som brutalt skall förtäras i helgen och käkat glass med en polare. Nu är klockan snart fyra och jag ska sticka hem till mor min.
Prova kläder ;).

Har ej på ngt vis bestämt mig för vad jag ska ha på mig imorgon.

Antingen:

- En vit spetsklänning i romantisk och lite bondsk stil, matchat med over-size kavaj, kängor och rufsigt hår(skräll)..
- En mörkblå, en-axlad klänning från Forever21, även den matchad med over-size kavaj och kängor, ( nej inga  klackar iår...)
- Den söta lilla tvådelade klänningen jag hade på mig på juldagen förra året, löst sittande och beige upptill och svart och tight nertill. Kängor, check! Kavaj, check! Röda läppar och sotade ögon.. jajaj!
- Liten blommig söt sak, tubtopps-klänning. Skinnjacka och SJÄLKLART kängor.

Jag kan ej riktigt bestämma mig.
Och mycket beror ju på vädret. I vilket fall som helst blir det bara ben ;). Man ska aldrig gömma sina spiror en midsommarnatt!!!

Hade tänkt att lägga upp lite bilder på kläderna men nej, såg ut som en lobotomerad bäver på allihop. Det kanske dyker upp lite bilder i helgen :D.

HADE!WEEEIIIHOOOO!!

Jag har fått mina betyg :).

Tre A, ett B och ett C. Jag är helnöjd :D!!!
Ojsan.

Ja, det kan man säga. För det är det ord som nu bäst beskriver hur jag känner mig. Oj då...

Inte helt mig själv, och man förvånas hela tiden över nya reaktioner, "nya" människor som du inte sett på flera månader :P. Ojsan, precis det ordet dyker upp i min trånga skalle hela tiden.

Allt är så litet! Luften är så klar. Det luktar så gott. Det är så tyst.
Har jag verkligen nyss upplevt allt jag upplevde? Allt i USA, skedde det verkligen? Just nu känns allt som i en dröm. Allt upplevs på nytt, det gamla som nya och min återkommande tanke är "OJSAN!"

Och jag måste faktiskt säga att jag inte riktigt gillar den känslan. Visst är det underbart att man som människa snabbt kan anpassa sig och finna sig tillrätta snabbt. Och självklart finner man sig snabbt tillrätta i sitt eget hem! Men på något vis är det väldigt konstigt också. För en vecka sedan var jag i Los Angeles.
Nu är jag i Ed.

Och jag är enormt förvirrad. Jag trodde verkligen inte att jag skulle känna mig förvirrad. Men det gör jag!
Illa.

De senaste dagarna har varit lite som i en dimma. Jag kan antagligen inte se vad som är fram eller bak på en åsna. Hjärnan hänger inte med, vill inte arbeta. Så trött vissa stunder att ögonen bokstavligt talat går i kors. (Det kan min far intyga när han skulle överraska mig med nyplockade smultron och jag somnar med koppen i näven.....)

Underbart att vara hemma. Men förvirrande. Det som jag pratat om att göra i två års tid är över, det är gjort, jag fixade det. Jag är klar med den önskningen. Prickat av det på min lista.

Har ju planer på vad jag vill göra härnäst (HEJ OSLO)! Men för bara ett tag sedan kändes det så långt borta! Hur fort kommer inte denna sommaren att gå? Om fem månader susade förbi, jag tänker tillbaka på det och det känns lika overkligt som i en dröm?

Oj, va livet går fort.

Men jag hoppas att min jeekla jetlag har gått över och att mitt oroliga sinne har lugnat ner sig till helgen. För då ska jag ha kul :).

Peace out.Dagarna går!

Idag lyckades jag på egen hand att vakna tidigt. 10.00! Inte illa pinkat när man somnat 3 :P.
Har haft Victoria runt mig och vi har bara myst och haft det gosigt :).

Klockan är redan 5. Vart tar dagarna vägen? Nu ska jag rensa morsans grusgång. YÄÄY!

Och vad händer egentligen i veckan om jag får fråga?
Men den största frågan kvarstår... VAD SKER PÅ MIDSOMMAR?

Tips? Trix? Förslag?

Som alltid löser det sig i sista minuten :).

Nu ska jag ställa mig på knä och med röven i vädret ska jag utföra lite arbete. Stackars mig ;)..


Söndag och måndag.

Härliga dagar hemma :).

Natten till igår somnade jag fem och vaknade fyra på eftermiddagen. JETLAG? Ja, tack.
Träffade på eftermiddagen mina kära kusiner Vottoria och Fradilf. Som vanligt hysteriska skrattanfall :P. KUL!!!

Idag har jag varit hos farmor och farfar hela dagen. Underbart att se dem också :). Hjälpte dem lite :P!

Nu sitter jag och lutar mig mot Victoria. Somnade förut brevid henne, la armen om henne och sussade så sött. Trött ja...

Nu ska vi bara atle oss i godis och se på ngn röten film. Försökte oss på en promenad förut. Gick till Bergslätt för att få skjuts hem av Jeppe. Men då kom vi på att det var lika långt att gå till Bergslätt som det hade varit att gå raka vägen hem. IQ fiskmås va de ja...

Men inget att gråta över :).


Go natt :)(jag hade kul och kladdade ner Susannes lakan.........)


lista.

I ÅR HAR JAG:


Lärt känna en ny vän: Ja, har lärt känna många nya vänner :)
Fått ditt hjärta krossatNej nej :)
Träffat någon som förändrat ditt liv: Tror inte det :P
Fått reda på att någon har pratat om dig: Har jag ej fått, men det finns alltid ngn som har ngt att säga :)
Kysst en kompis: Hmm.. haha kanske man kan säga!

BLANDAT:


Vill du ändra ditt namn: Nej, Lina är ju världens finaste namn :)
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Stod på Golden Gate bron och hängde i San Fransisco :P
Vilken tid vaknade du idag: Klockan 9 svensk tid, 2 på natten amerikansk tid. TRÖTT!
Vad gjorde du igår runt midnatt: Gapskrattade och pratade snusk med Victoria och Frida.
Någonting som du längtar till: Att få mysa lite!
Senaste gången du träffade din pappa: Ja, han sitter här breve :D.
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Skulle gärna ha lite mer manligt runt mig.....
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Har jag säkert :)
Vad gör dig irriterad just nu: Att solen inte skiner!
Långt eller kort: Långt.
Vad gillar du gällande dig själv: Att jag är glad, charmig som få ;) och jag är modig :).


DIN FÖRSTA:


Operation: Ingen.
Piercing: Öronen.
Tatuering: Tassar på magen.
Bästa vän: Har ett par ;)
Sport: Vet ej.
Husdjur: Bäver.
Vaccination du minns: Skolan, mässlingen??
Förälskelse: Tomas Ledin....
Alkohol du drack: Öl...

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?


Läppar eller ögon: Ögon.
Kramar eller pussar: Både och ;)
Kortare eller längre: Längre :)
Romantisk eller spontan: Både och ;)
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar :P


tihi denna lilla listan snodde jag från självaste KISSIE! mwahahahahahahahahah.

 


Hemma.

Nu är jag hemma. Och det känns underbart :).
Det luktar så gott här i Sverige :D!!!

Min far, min mor och Jesper mötte mig på flygplatsen. Min mor grät :P hehe. Jättemysigt att träffa familjen igen :). Fick godis, presenter och grillat. LYCKA :D!

Och jag tror familjen blev nöjda över sina gåvor också ;).

Nu är jag sliten. Trött som bare den. Jag ska verkligen försöka vara vaken en liten stund till. Sedan ska jag sova som en gris. Det blir gottis :D.

Imorgon ska jag träffa farmor och farfar. Mer mys :).

Hoppas alla får en härlig lördag-kväll :)!


RES-FEBER!

Jag har res-feber. Hysteriskt.

Har knappt sovit en blund inatt :P. Vill bara sitta på planet, inrullad i en filt och se på någon film på den lilla skärmen framför mig...

Har dock övervikt på en av väskorna, jag hoppas innerligt att jag inte kommer att få betala ALLTFÖR mycket :).
Nu vill jag hem :).

Hem vill jag. Hem kommer jag. Imorgon kommer jag att vara hemma.
Nu ska jag försöka slappna av, har magknip.

Ses i Ed, imorgon ;).


Farewell!

Nu är det över. Det är slut.
Imorgon reser jag hem till Sverige igen. Jag har bott i USA nästan fem månader. Känns helskumt att åka härifrån. Men inte fel. Jag är färdig här :). En termin räckte. Nu är jag redo att dra vidare, göra annat. Se mer.

Har fått ut ALLT jag ville av skolan och Los Angeles. Har i flera år velat testa att läsa på college och nu har jag gjort det :). Ännu en sak på min "Bucket-List" att stryka över ;).

Är otroligt stolt över mig själv att jag gjorde detta, helt på egen hand.
Nu klarar jag vad som helst.

Nu väntar hela världen. Jag ska se allt :)!!!

Farväl alla fina små människor som jag lärt känna och fått träffa här!!!

Vissa kommer jag ju som tur va få träffa i sommar :P.

Och hej då Los Angeles som tagit så väl hand om denna lilla blonda svenska ;)....

Nu väntar de väldoftande svenska skogarna på mig.

Hej då.
Six Flags Magic Mountain.

Min sista dag här i L.A tillbringades på Six Flags Magic Mountain med Frida, Johanna och Jessica. En perfekt och galen avslutning på mitt äventyr här i USA :D!

Hann dock inte med mer än 4 attraktioner men JÄVLAR vilka karuseller :D!!!!!

Tack tjejer för en härlig dag med många skratt och fina bilder ;)!

Dagens bästa: Fridas kommentarer under alla turer. Till exempel: "Fy helvete fy helvete fy helvete!", " VARFÖR GÖR JAG DETTA??", "F`tta, f`tta,f`tta!", "Åh helvete en TILL", "Jävlars helvete!", "K´kars k´kar!"...
 Och när allt var över.
- " Det är bästa är ju helt klart när det är färdigt...."

Skrattade mest åt Frida faktiskt ;).tack än en gång.


Hej då.Igår var det dags att säga hej då till Susannisen. DET var jobbigt. Vi grinade som två bebisar.

Kommer att sakna min fina vän så otroligt mycket! Hängt på varann i fem månader. Främlingar till en början, de goaste polare till slut ;).

Men tro mig bäver, jag kommer och hälsar på dig och din Johan i Skåne i sommar :).

Miss you gumsingen!!


Tuesday, Yankee Doodles.på tisdag kväll blev det en liten öl med Frida, Sanna och Elin. ett litet hejdå så att säga. vi beställde även in en "monster-margerita"... smakade fan. bara sprit. skulle smaka mango. besvikelse.. men kul :)


Amerikansk graduation, tuesday.

Tisdagen tillbringades på  3rd då vädret var pissigt som bare den!
På kvällen var det dags att se Santa Monicas Graduation 2011. Och hur var det?

Alla vandrade så fint in i sina blå rockar och sina roliga hattar, pampig musik. Tusen år långa tal. Amerikanskt som bara den. Grattis till alla :).

Sedan vart det tårta hos Johanna, sagolik smörgåstårta :).här går "the graduates" så fint på rad :)
grattis alla glada :)


FÄRDIG!

Nu är skolan över. Den är slut. Jag är klar. Jag har gjort så gott jag kunnat.
OCH JAG ÄR STOLT ÖVER MIG SJÄLV!

Dagens prov kändes bra, någon ängel i klassen hade skickat ut alla svaren på frågorna så det var väldigt lätt att studera till. (Om han nu inte skickat ut allt fel så enbart han får alla rätt...komiskt!).

Bra magkänsla på båda proven!
Hämtade även min sista uppgift i photo 2. B iaf :)!
Duger gott och väl, hade ej så mkt ork att studera de sista veckorna ;).

Nu sitter jag i Sanna goooa fotölj, ska snart fräsha till mig lite. Jag och Frideluffen ska nu snart vandra ner till Venice och titta på roliga människor, sedan ska vi möta Sanna och Elin för lite shopping och iskall öl i solnedgången.

Livet är underbart.


Inga prinsess-fasoner här inte!!!

Hej hopp!

Nu sitter vi äntligen i Sannas kök, våra saker är på plats och det är så skönt. Tack än en gång :).
Både Frida och jag försov oss imorse, vi skulle upp 5.15, men vaknade av ngn anledning 6.36. Men vi hann ;). Allt är kastat, lägenheten tömd. BYE BYE WESTWOOD!

Tar en liten paus i pluggandet, behövdes kände jag. Har ju min sista final om ett par timmar. Jag tror att det kommer gå bra :P. Ännu en dag när inte solen skiner. VAAFFAN?

Vill ju komma hem och vara liiiite brun iaf. Visst har man solat, men nu har det inte varit mycket sol alls de senaste veckorna! fan.

Första dagen på min sista vecka här. Och så här ser den ut:

Måndag: Final. Sedan en sväng ner till Santa Monica och Venice. En liten öl på 3rd, JA TACK! Bara chilla, ta det lugnt.

Tisdag: Håller alla tummar och tår för att vädret blir bra, plajan here we come som man säger! Titta på graduation-firandet på SMC. Kanske ett litet kalas :)?

Onsdag: Än en gång konka monster-väskorna till vår nya värdinna, Johanna. Blir en historia jag sent skall glömma antar jag... Sedan blir schteek på plajan om vädret tillåter! Säga hej då hej då till Susie :).

Torsdag: Ja, det blir nog Six Flags Magic Mountain :D!!!!

Fredag: Godmorgon. Hej taxi. Hej flygplats. Hej flygplan. Hej då Los Angeles. Hej Amsterdam. Hej Landvetter. Hej fina familjen. Hej Ed.
Hej underbara hemma!

Den här veckan kommer att gå så skrämmande fort.kommer sakna min ursöta roomie :(


Söndagsångest.

Det är ngt som dyker upp varje söndag, även om man inte har något oroväckande på måndagen!
Fast jag har ju iofs mina sista prov imorgon så lite svettig är jag allt.

Idag har vi varit på marknaden i Fairfax. Det var mysigt :).
Käkade en sista gång på Cheesecake Factory, det gynnade!

Har även varit duktig och städat ur badrummet. Nu sitter jag och Frida på Coffe Bean. Imorgon flyttar jag ifrån Westwood. Tack för den tiden säger man då så fint :).

Knör in oss hos Sanna imorgon. Mysigt så :).

Konstigt att säga hejdå till alla! Men det är livets gång. Nya människor, avsked. Upplevelser.

Snart är jag hemma :). Redo att planera mitt nya äventyr :D!


Robot.

En sista liten utgång med Susanne. Det var kul. Idag är jag sliten. Frida har blåmärken. LYCKAT HELT ENKELT!
Och vi har lyckats transportera våra as till väskor till vår värdinna Sanna, tack Måns och Oskar för hjälp :).

Vad händer idag? Jag och Frida är två slitna krigare. Det blir lugnt. Chips, "Almost Famous" och Coca Cola. Perfekt.

Sitter nu på Coffe Bean. Vi skulle hit och snålsurfa lite på deras internet. När vi väl kommer fram upptäcker vi att vi glömt datorn. Enda anledningen vi gick till Coffe Bean var för att surfa. Detta är ett litet bevis på att dagens hjärnkapacitet inte är som det ska.

Nu bildbajsar vi lite!

Fan.

Det skiter sig lite nu känner jag. Kan ej få till den häringa analysen. Har ingen fakta kvar om alla filmerna som vi tydligen har använt genom hela kursen. Tyvärr lutar det åt att jag får hoppa över den. Lite ångest över det, ja tack.

Men jag hoppas att det inte gör alltför mycket åt mitt betyg. Att jag iaf minst kan få ett C i photo 2. Då är jag nöjd :).

En vecka kvar tills jag reser hem. Känns skönt att komma hem till rena, friska landskap igen :).

Ikväll kan det tänkas bli lite utgång, kan behövas. I helgen blir det att köra en hög med väskor för på måndag ska vi vara ute ur lägenheten.

Vi har även tänkt att åka på marknad på söndag och sedan ta en liten sväng ner till Hollywood. Det klassiska :P.

Prov på måndag. Venice på måndag. Graduation för Johanna på tisdag. INGET på onsdag ( jo, hämta mitt skolcertifikat iofs..). Six Flags Magic Mountain på torsdag :). Hem fredag.

Idag försvinner även vårt internet i lägenheten så det är lite trögt :P.

Men jag hoppas kunna göra en liten uppdatering under veckan :).nu är det snart över...

Vad har jag gjort idag?

JAG HAR:

- Gjort final i photo 2.
- Gymmat.
- Packat om mina väskor.
- Ätit macaroni n cheese.

JAG SKA:

- Göra final i fitness.
- Skriva analys.
- Sova!

Jaha!

Nu sitter jag här i Susannes stora säng och filosoferar. Har precis gjort min final i photo 2. Kan faktiskt inte avgöra om det kändes bra eller ej. Var så mycket frågor! Så vi ser :P. Fick även chocken idag när jag kom på att vi ju också skulle lämna in en analys!! Så den är det bara att börja med.Men jag tänkte faktiskt att jag skulle gå till gymmet och pumpa lite först.

Det börjar kännas underligare och underligare att jag nu snart sticker. Imorgon är det en vecka kvar. Väskorna är packade, men hur jag än bär mig åt så är det övervikt på väskor och mitt handbabage. AAAAAAAH!

Ångest.

Men men, i värsta fall får jag väl betala 170 000 miljoner dollar i övervikt. För hem ska grejjerna, det säger jag bara!!!!

Nej, nu är det bara att studsa i mina träningskläder och få ut lite frustrationer.

C YAAAA!


Skumt är det.

Det känns ärligt talat helt sjukt att jag snart ska åka härifrån. I nästan fem månader har jag bott här i Los Angeles. Skaffat mig en vardag, nya vänner och ett liv. Och nu ska man bryta upp och komma hem igen, till allt det normala.

Det känns så otroligt skönt att komma hem :). Men underligt!
För jag vet, att när allt återgått till det normala så kommer min tid här i L.A kännas avlägset och lite overkligt. Var jag verkligen här?

Jaja, sånt är livet. Det susar förbi, nya människor som kommer och går. Nya upplevelser och äventyr.

Jag är så glad över att jag kom hit, fixade det och klarade mig. Reste hit på egen hand och hade inte en aning om någonting. Det slutar med att detta är något av det roligaste jag hittills gjort och något som jag alltid kommer att minnas och se tillbaka på med gläjde :).

Nu får jag sluta med mitt djupsnack och börja med mer konkreta saker.
Gjorde min final i photo 1, tog 15 minuter? Haha :D.

Nu ska jag packa mina väskor riktigt ordentligt och ägna några timmar åt det... Sedan blir det plugg IGEN och sedan nana.

Men jag återkommer :).


Tisda!!!


Det fanns inga rena tallrikar och inte ville vi diska! Nej vi intog våra frukostflingor i "bunkar" som en säger hemma i Dalsland. Gapskratt.


Vi beundrade och njöt av utsikten från våran balkong.........

Efter denna härliga start på dagen powerwalkade vi ända ner till Santa Monica där plajan väntade på oss. Stekte där ett par timmar, blängde oss getögda på en ENORMT grann karl. Pappa på köpet. Jag gömde mig under handduken för att inte vara så uppenbart stirrig......

Vi vandrade sedan efter att ha bränt oss fläckvis runt på 3rd där vi sedan intog en förrätt på Yankee Doodles. (Förrätterna i det här landet är lika stora som en huvudrätt.....)

Sedan var det bara att vandra hela vägen tillbaka till Westwood igen :).
Kan ju säga att jag är gött mör nu. Startade dagen med en timme på gymmet och sedan nästan 3 timmars powerwalk på det. Gött är det! Nu har jag pluggat lite för morgondagens final i photo1, vi hoppas det går vägen ;).

Nu ska jag se på Cruel Intentions, sedan ska jag nana :).

Gonattisen :D!ser detta ut som en förrätt???? ....

Frida Karlsson är här!

Nu har hon anlänt, the one and only Frida Karlsson! Välkommen välkommen säger man då lite så :).

Mötte henne så fint på flygplatsen i söndags. Men vad sker då?
Jo, Lina den storlöken hamnar ju fel! Och det inte lite heller. JÄTTEFEL!
Var nog inte ens i närheten av flygplatsen. Så där står jag, kliar mig i mitt blonda svall och har en ytterst bekymrad min. Då kommer det en liten polisbil körandes och bromsar in så fint alldeles vid min sida.

- Kan jag hjälpa fröken med något? frågar han så fint, (nej inte på svenska).
- Åh ja konstapeln, lilla jag är hemskt vilse! svarar Lina och viftar lite förföriskt på sina ögonfransar.
- Jag ska möta min vän på terminal 6, men jag vet inte vart jag är! fortsätter Lina och suckar dramatiskt.

Polimannen rättar till sina coola solglasögon och funderar några ögonblick.
- Lilla stumpan! Jag kör dig dit. Du kommer aldrig att hitta vägen även om jag så skulle rita en karta, säger han då.
- Åh tack, stora, starka, stiliga konstapeln! utbrister Lina och studsar lite graciöst in i polisbilen. Gnuggar ner sig lite i de knakande skönnsätena.
Hela bilen är fylld med aparater och konstiga ting. Linas blå spärras upp av förtjusning och hon klappar händerna av glädje och ger ifrån sig små glädjetjut.

Polismannen kör Lina så fint till terminal 6, under turens gång kontaktas han ideligen av sina kumpaner då de tror att han har haffat en blond ungdomsbrottsling... HAHA!

Efter detta äventyr möter Lina till sist sin goda vän och lyckan är total ;).

Livet är allt bra spännande :D!

Pumpa!

Har precis kommit tillbaka från gymmet, tog i rejält idag asså ;D!
Vilka jekla biffar det finns alltså! Såna människor med för stora muskler, det är såååå fuuuult!

Har precis ätit, tonfisk, ägg, sallad och lite melon. MIX?
Gott iaf :).

Har även tryckt i mig förkylningste. Gott gott :)!SKÅL!

Nu ska jag lägga mig vid poolen en stund, sedan ska jag fräsa ner mot Santa Monica för en frozen yoghurt med Rebecca. Och sedan ska jag möta min fina Frida :D!!!

Ha en fin dag!

Min sjuka familj.

Snackade med min familj idag, säger inte mer än så utan låter bilderna tala för sig själva.


det ska bli härligt att träffa alla därhemma igen :).


Min sjuka familj.

Jag säger inte mer, utan låter bilderna tala för sig själva...


Dansa dansa dansa!

Åh va jag älskar att dansa! Dansa är verkligen livet :D!
Jag, Susanne och Mogeh körde precis ett stenhårt danspass i köket. Gött och svettigt och fnissigt :D! Inte alla som kör ett mitt-i-natten-danspass i köket antar jag :P!

Har haft en mysig filmkväll med dessa två. Ska snart krypa i säng, mycket att dona med imorgon :).

Gonattisen!

Packar.

Jag vet, jag är alltid ute i för god tid med vad det gäller packning. Varje gång är jag helt klar, alltför tidigt. Två veckor kvar tills jag reser nu. Och mina stora resväskor är faktiskt färdigpackade :).

Ska erkänna att det är ganska så skönt faktiskt :P. Och båda väger så fint 23 kg, precis som de ska :). En liten oro är dock att jag har en hel del kvar som ej går ner. Frida min söta har lovat att hon ska ta med en väska hem åt mig. SNÄLLT! Men helst hade jag velat ha med mig allt hem på en gång ;).
Men jag får då rent av skylla mig själv som shoppar som en dåre!

Men jagh har gallrat ur det som inte riktigt är så viktigt att ha med sig hem som jag får hämta hos henne i sommar ist :).

Men nu känns det ganska skönt faktiskt. Slippa tänka på detta så mycket medan min fina Frida är här :).
Klockan 6.15 pm landar hon imorgon. Då ska jag så fint möta henne på flygplatsen.

Hur ser min dag ut i övrigt då? Tänkte bara ta det lugnt och plugga faktiskt. Behövs kan jag meddela.
Imorgon blir det sola, sedan power-walk till Santa Monica och en frozen yoghurt med Rebecca.
Sedan tjohej till LAX och hämta upp min gäst :D.


dessa två innehåller tillsammans 46 kilo kläder, skor, smink, presenter och GUD vet allt!
Blir en fröjd att släpa dessa as till flygplatsen.
Kul att packa upp dem sen då ;).


lite av det som jag inte får ner i mina väskor hur jag än försöker. cirka 10 par skor :S!!
Ska nog gå till Ross nu och köpa till min tredje väska så packningen blir klar :).

KUL KUL KUL ATT PACKA!

ÄNTLIGEN!

Nu känns det gott i magen. Alla inlämningar är färdiga för vårterminen 2011.
Jag är stolt ver  mig själv. Jag har slitit. Visst, vet ej vad betygen blir. Men jag har gjort allt jag skulle och jag har gjort så gott jag kan. Och det är det viktigaste, right?

Nu återstår 4 finals, och jag oroar mig inte alltför mycket för dem.

Fyra dagar kvar i skolan. Sedan börjar mitt sommarlov. (Lite sjukt att säga att man har sommarlov, har inte haft det på flera år :D!). Det blir en sommar som jag ska njuta av till 1000%, bara vara!

ÅÅÅH som jag längtar :D!

Tillbringade hela morgonen i fotolabbet, fick klart allt :). Sista gången jag var i mörkerrummet. Ingen sorg precis :P. Nu ska jag packa min ena väska, bara se lite vad den kan väga.

spännande spännande.

Puss på er alla !!

ÄNTLIGEN!

Nu känns det gott i magen. Alla inlämningar är färdiga för vårterminen 2011.
Jag är stolt ver  mig själv. Jag har slitit. Visst, vet ej vad betygen blir. Men jag har gjort allt jag skulle och jag har gjort så gott jag kan. Och det är det viktigaste, right?

Nu återstår 4 finals, och jag oroar mig inte alltför mycket för dem.

Fyra dagar kvar i skolan. Sedan börjar mitt sommarlov. (Lite sjukt att säga att man har sommarlov, har inte haft det på flera år :D!). Det blir en sommar som jag ska njuta av till 1000%, bara vara!

ÅÅÅH som jag längtar :D!

Tillbringade hela morgonen i fotolabbet, fick klart allt :). Sista gången jag var i mörkerrummet. Ingen sorg precis :P. Nu ska jag packa min ena väska, bara se lite vad den kan väga.

spännande spännande.

Puss på er alla !!

Cosmic Love.

Ta och lyssna på "Cosmic Love" med Florence and the Machine. Hur grymt bra som helst!

Nu har jag precis ätit mig mätt på pasta, skinkstek och svamp. Gott? Inte så.
Tidigare idag provpackade jag min ena resväska. Knödde i exakt 23 kilo ;). Så nu kliar det i fingrarna för att packa min andra :D. Ska ta och packa ner så mycket jag bara kan, vill inte göra sånt när Frida mitt hjärta kommer :D!!

Lite mer än en vecka kvar i lägenheten som varit mitt hem i nästan fem månader. Gick förut runt uppe i Westwood Village och tittade. Sjukt att man nu kommer lämna allt. Kanske aldrig mer se det? Vem vet...

Vad som är kvar på min önskelista av saker att hitta på här:

- En sista utgång FFS!
- Åka upp till de underbara lamporna bortanför Fairfax!
- SIX FLAGS MAGIC MOUNTAIN FFS FFS!
- Strandhäng.

Sa även hejdå till Sofie och Emelie. Känns så konstigt att man nu ska börja säga farväl till folk :(.
Men det är livet, man möter så många fina människor på vägen.

Men nu längtar jag enormt mycket efter att få träffa alla de underbara människorna som jag lämnade kvar därhemma :). Snart så ;).plugg-fejset är på.

Freitag.

Gutenmorgen meine liebe läseren. ( och nej jag kan inte tyska, men det var värt ett försök..).

Vaknade upp, utvilad och tillfreds. Underbart :D!
Nu ska jag, HÖR OCH HÄPNA, packa min ena resväska!

Det är nämligen så, att vi faktiskt flyttar ut på måndagen den 13! Det innebär att jag mer eller mindre är hemlös :).
Skönt att man iaf får tillbaka halva hyran :). Tack Sanna och Rebecca för att jag och Frida får krasha hos er några nätter :). Dock är inte sista natten löst, i värsta fall får den tillbringas på flygplatsen :P.

Det som mer händer idag är:

- Steka vid poolen.
- Packa packa packa!
- Åka till labbet 6-9 och framkalla (tråkigt).

Sedan vet jag inte vad som sker.

Hoppas att alla får en fin dag :D

Flyyyyyyyt!

Asså, amen tjenare, HEJ!

Skönt är det, riktigt skönt! Det går bra nu, kompis det går BRA NU!
Ja, ni fattar vinken!

Kom precis hem från Fitness, var tydligen sista lektionen idag!
Och grattis till mig själv, JAG FICK A!
Hur det än går på min final, så får jag A! Bra Lina, mcyket bra.

Det innebär att jag är ledig hela tisdagen!! GYNNAR GYNNAR GYNNAR! Och idag gick vi igenom frågorna som kommer på min final i photo 2 och vi kommer att få frågorna på Health Educations skickade till oss. Detta innebär att det enda provet jag egentligen behöver oroa mig liite för är min final i photo 1.

Låter det inte underbart :D!!?? Nu behöver jag inte stressa ihjäl mig, plugga röven av mig och ha tråkigt!

Underbart :).


Helg helg helg helg.

Det är ett underbart ord. Rullar så gott på tungan.

Nu ligger jag här, flat som en pannkaka och fryser. Misstänker starkt att jag har lite feber. Rockar inte!
Kallsvettades hela natten och drömde min klassiska feberdröm om det pulserande lillfingret som jagar mig.

Vi hoppas det går över.

Vad har hänt idag? Har varit i fotolabbet och tonat. Har haft min sista journalism-lektion. Ska iväg på fitnesslab sen, och nej inte träna. Bara få timmar så jag får mitt A ;).

Imorgon fredag måste jag till labbet på eftermiddagen och printa. Har en uppgift kvar och väldigt begränsat med tid. Men jag måste tro på mig själv :P. Kommer gå så bra detta :D.

Imorgon är det bara två veckor kvar.


Macaroni & Cheese!Vilken dag.
Är så trött idag. Vid flera tillfällen har jag varit sååå nära på att somna flera ggr. Det är inte rockigt. Så nu har jag ätit..Macaroni & Cheese. Amerikanskt och extremt onyttigt. Ska ta en dusch. Sen ska faktiskt Lina Camilla Johanna Carlsson hoppa i säng. Och sova. Gott.

Jag är fortfarande chockad över att det bara är två veckor kvar!

Jag har sagt det förr, och jag säger det igen...
LIVET GÅR SÅ FOOORT!


Min onsdag:

Detta har jag gjort:

- Varit i labbet och developat (svengelska deluxe..), gjort ett prov som gick AT HELVETE!! och det kan ju bero pa det faktum att jag inte pluggade pa det. Forsta ggn det sker har sa ha overseende! Har valdigt mycket att gora nu. Gynnar inte. Mar verkligen som en pisskaka, nasan rinner, ogonen rinner, lock for oronen och tjock i skallen. Med andra ord, jag ar forkyld.

SOM FASEN!

Detta ska jag gora idag:

- Redigera final-projekt till journalism. En video. Kul. Ska vara inne imorgon. Sedan maste jag till 99 cent store, har inte en matbit hemma, bade kylskap och skafferi ekar tomt, sa tomt.

Detta borde jag gora:

-Ga till gymmet och saga upp medlemsskap, kopa fotopapper pa BelAir. Stada mitt rum.

Detta vill jag gora idag:

- Ligga raklang i sangen, inte prata, inte tanka. Bara fisa.

Detta ska jag inte gora idag:

-Ata ngt onyttigt. Aven om lusten verkligen faller pa nar man ar sjukisen. Tryckte i mig en sub forut,, det far racka! Jag ska inte gymma eller ga en power-walk, vill verkligen men jag vet att det inte gor ngn nytta nu och jag kommer inte bli friskare av det. Jag ska inte rana en bank. Jag ska inte bega aktenskapsbrott. Jag skall icke morda. Jag skall icke tillbe annan an mig sjalv.

Jag ar extremt overtrott. Ingen som helst energi.

Tyck lite synd om mig ?

 


Memorial Day.

Denna dagen blev inte riktigt som man hade tänkt sig.
Men den spenderades vid en härlig pool,  med god mat på Cheesecake Factory och trevligt sällskap.

Klockan 7 pm gick bilen från Vegas och satte fart mot L.A. Klockan 1.30 klampade jag in genom dörren.

Om någon frågar om jag är sliten, svarar jag JA!!

Tack tjejer för en helkul helg :D!

(Men jag håller på att bli så förkyld att hälften hade varit noooog :S)


Sunday.

Jag var inte det minsta kry denna dagen. Rättare sagt sängliggande! Men det var otroligt skönt att ta förmiddagen och eftermiddagen off och bara mysa framför tvn.

Men på kvällen vart det andra bullar! Då gjorde "Women in Black" entré och succé!
En väldigt lugn kväll dock :P.
snygga som fasen var vi iaf ;)

Saturday night!

Det var bara att dra igång rejält efter pool-partyt kan jag meddela. Vi hoppade in i en limmo, körde till The Bank och dansade järnet hela natten. Var en otroligt lyckad kväll och dag!!!!

sicka brudar va ;)?

Saturday.

POOOOOOL-PARTY!!!!

härlig dag :).

Kväll 1:

Vi körde på direkt. På med klänningarna, kladda på med sminket, fram med alkoholen.
FÖR NU SKULLE VI FESTA!

Efter att ha klunkat i sig en perfekt mängd drog vi tll NewYork NewYork för berg-o-dal-bane-åkningen! Jävlar i min lilla låda va de gick hörrni :D! Skratta och skrek om vartannat :D.

Älskar berg-o-dal-banor. Även när jag är berusad :P.

Vi drog sedan på Coyote Ugly ( var som i filmen :P) där jag hoppade upp på baren med Jessica och Molly.
Dansa dansa dansa!!!

Det var en kul kväll och en bra start på vårt tredagars-maraton!!


dansa på baren är kuuuuul :D!


bus!

Dag 1: OFF-OFF-OFFROAD!!

Fredag morgon!
Dagen började tidigt, vi hade ej fått många timmars sömn då vi såg sen bio dagen innan och packade :).
Det lagades frukost och och väskorna checkades en sista gång. Till slut var vi alla, jag, Johanna, Jessica, Lina och Molly redo för en vild party-helg i Las fucking Vegas!!

Alkoholenheter och annat smått och gott inhandlades och sedan bar det iväg. Ut i den vilda öknen. Varmt var det. Bilen var liten. Vi var trötta. Molly den stackarn körde men vi andra somnade som grisar.

Det visade sig vara ett misstag. Vi hamnade fel. Och det inte lite heller. Vi hamnade i Coachella, vilket är åt helt andra hållet och så helvetes fel i riktning till Las Vegas. Efter många om och men så bestämmer vi oss för att vi ska ta småvägar till Las Vegas. Misstag.

Off-off-offroad som sagt.
Vid ett tillfälle fastnade vi i sanden så man fick ut och pusha :D. Men kuuul kuuul kuuul hade vi, nästan hela vägen. Värmen kan verkligen suga energi ur en vill jag lova.

Efter att irrat runt i öken 10 fucking-jävla timmar såg vi äntligen stället!
VIVA LAS VEGAS.

Vi checkade in på vårt hotell, Hooters. hehe ;).

Detta var lite av del ett ;).


backseat-freaks!


hello?


fastnade lite ;) haha!

Sjuk dag, mer säger jag inte :P!

Sover.

Sitter i skolans bibliotek. Ar inte ofta som jag satter min fot har, men det ar lugnt och fridfullt :). Perfekt att sitta om man vill fa skolarbete gjort! Galler alla forutom Lina Carlsson.
Har aldrig haft det som kallas "disciplin". Eller talamod. Eller ork.

Tur att man ar ett sadant ljushufvud da ;)!

Inatt kom vi tjejer hem fran Vegas. En kulig och slitsam helg vill jag lova! Nu kanner jag att en forkylning ar annalkande och det gynnar inte.

Om tva veckor och TRE dagar ar jag hemma igen. Kan inte riktigt ta in det faktiskt. Men jag forsoker. Svart dock.

Bara att hoppa over till nasta fas i livet. Nya mal. Nya upplevelser.

Men det ska bli sa otroligt underbart att traffa alla jag saknat igen :D!

Lycklig ar jag <3


men otroligt trott!!!

(kommer snart en liten uppdatering om min galna tur till Vegas.)


RSS 2.0