Dagens klant.

Som Lina många gånger nämnt så vill hon ha en motorcykel.
Idag fick Lina chansen att testköra en mini-chopper. De har ingen koppling, går i 50-60 km i timmen... Ja you get it ;). Lina svänger över över bena och startar. Fräser iväg.

Tycker allt att det börjar ganska så bra :). Får in tvåan. Men plötsligt händer något. Hon försöker bromsa. Tyvärr fräste Lina iväg så helvetes fort att hon inte hann få reda på att bakbromsarna inte fungerade och att frambromsen var görtrög.

Vad händer tror ni? Jo först ramlar hon och skrapar i benet, sedan får biken eget liv och Lina bränner sig på det heta avgasröret. Biken åker vidare ner i diket. Lina tror seriöst att nu jävlar har hon pajat hela cykeln. Folk springer till hennes undsättning.

Vänsterbenet är illa skrapat. Blåslaget. Högerbenet är riktigt illa bränt. Hänger skinn...
Haltande och skrattande på samma gång tar knäcker hon en öl och försöker att inte svimma.

Till Linas stora glädje är inte biken kvaddad, värre har det dock gått med hennes stackars favorit-crocs. Helt förstörda...

Detta skedde på Victorias lilla 20-årssammanskomst. I övrigt frånsett från denna tragedi så var kvällen enormt rolig. Ett skepp kommer lastat ballar alltid ur om man leker det i denna familjen.
Mycket skratt, mycket sjuka straff.

Så nu är Lina så skadad man kan bli. Söndertrasat vänsterben, sönderbränt högerben. Skrapade tår. Liiiiitet jack i hand. Och verkligen som pricken över alla iiiiii:n, ont som bare den i öron och hals.
Det skålar vi för! Detta har trots smärtan inte fått Lina att förlora viljan om att en dag äga en egen motorcykel, en riktigt en! Inte nån liten jävla grej....

Kort kjol?

Hej hej!

Nu susar jag bort till Anderssons för promenad och mys!


SOLA!PRESSA!

KATASTROF!

Nu har det gått för långt. Vad har hänt med mig undrar jag lite snabbt? I USA levde jag det nyttiga och hälsosamma livet (för det mesta..). Lyckades träna upp min kropp så jag kom hem helnöjd och rak i ryggen, (plus ett par kilo lättare..).

Och NU! Nu har jag gått upp de förbannade kilona jag gick ner på grund av allt ätande här hemma! Borde jag inte ha blivit fet i USA?

Jag är absolut inte fet, nej nej. Men vad hände? Ja, det tog ett nästan två veckor att komma ur jetlagen, massa god mat helt plötsligt! Mer alkohol? Nu känner jag mig som den mest ohälsosamma personen i Västra Götaland... Och nu när jag varit sjuk i nästan en vecka har det inte hänt mycket på träningsfronten kan jag meddela. Fan. Istället äter jag som en häst hela tiden.

Detta ska det bli ändring på! Usch.

Förkylningen är kvar, men jag mår mycket bättre. Ska ta mig en powerwalk imorgon innan jobbet hade jag tänkt mig. Nu blir det andra bullar!! Eller inga bullar alls rättare sagt...

SOV GOTTISEN!sitter lite på sängen.

Somnade väldigt sent inatt, vaknade imorse runt elva. Tycker personligen att det är på TOK för sent, men det får väl vara ok ibland :P. Förkylningen har nått sin topp, täppt som en bäver, hes och hostar och fräser.
Så idag är jag inte aktiv kan jag meddela.

Om jag orkar i eftermiddag ska jag försöka ta mig en promenad. Har knappt rört mig på hela veckan :S!
Tänk att snart är även den här månaden slut. Tiden bara susar förbi! Måste även snart börja planera och ta tag i flytten till Oslo.

Efter allt som har hänt är det verkligen med blandade känslor, men jag älskar stället så mycket.

Idag lovade min kära mor att hon skulle göra Ängasoppa till mig. Absoluta favorit-maten :D!!! Gud va gott! Käkade kantarell-mackor till frukost. Ibland måste man bara skämma bort sig själv lite :).

Händer i veckan då tro? Jag kommer att jobba i skift med morsan i affären. Hoppas kunna träffa kära gamla Stånket :). Vill att förkylningen ska försvinna så jag kan gymma igen.
Helgen blir en lugn historia.

Vad ska ni hitta på egentligen :P?


ska sova snart.

Finner inte riktigt ro. Läser hela tiden om Oslo, alla pratar om det. Så förvirrande.
Det hela är så hemskt så jag vet varken ut eller in.

Men nu ska jag försöka att sova. Koppla bort tankarna och falla till ro. Kanske lyssna på härlig musik.

Om en månad flyttar jag tillbaka till mitt underbara Oslo.
Jag längtar dit.

God natt, sov gott.

Mycket på en gång.

Fredagen var väldigt förvirrande. Det första man hörde var att en bomb hade sprängts i centrala Oslo. Två döda.
Tankar som virvlar, oro som kommer.

De mina därborta mår bra.

Jag satte mig i bilen och körde mot Bengtsfors för att träffa Cissi och grilla en sväng.
Hade en jättetrevlig kväll, med Insidious och gott.
På natten läste jag att det varit dödsskjutning på Utöya. 10 döda.

Blev av den ena och den andra orsaken väldigt sent, körde hem i vild storm! Åskade, spöregnade och med ein schtyck chock dimma på det.
Härligt!

Lördagmorgon hör jag på nyheterna att dödstalet stigit till 85 ute på ön, 7 i bombdådet. Benen vek sig under mig. Kunde verkligen inte fatta det. Vad för sorts människor finns det egentligen som kan göra såna saker?


Igår fick jag äntligen träffa Elin, Ina, Amanda och hennes lillasyster Alicia igår. På grund av det hemska som hänt i Oslo hade de åkt hem. Så vi fikade och tjötade en bra stund :)

Igår var det även mormors 75-årskalas. Så himla kul att få träffa alla kusiner på en och samma gång :). Vet inte när det skedde senast. Och jag fick äntligen se David och Linnéas lille underverk William. Ljuvlig :).

Bestämdes sedan hastigt och lustigt att vi kollektivare skulle dra till Leanders Hawaii-fest. Det var så kul att festa med galna Oslo-bor igen . Skönt att få tankarna på annat.
Festen resulterade bland annat i vatten-skoter både där jag fick sitta bak och sedan köra. ENORMT KUL! Dans till fötterna värkte och hela världen snurrade som aldrig förr.

Kvällen fick avslutas med ett rejält natt-dopp. Kul kul :D!
Josef stod för kvällens nakendans. Om det var uppskattat eller ej, vet jag faktiskt inte.

Nu ska jag städa. Har precis tryckt i mig kantarell-mackor. mmnomnomnom.Oslo.

Det som hände i fredags är omänskligt, fruktansvärt och helt ofattbart.
Att det skulle komma att ske i en stad som man betraktar som sitt hem är fortfarande helt overkligt.

Jag kan verkligen inte fatta det.

Mina tankar har många gånger de senaste dagarna vandrat till Norge, Oslo och dess invånare. Tänker på alla de drabbade, deras familjer och anhöriga. Det var så svårt att somna den natten.

Är samtidigt så tacksam för att mina vänner därborta klarade sig.

Ta hand om varann.

Freitag deluxe!

Ja, vad har skett idag? Har jobbat lite i mammas butik, hostat upp 3 liter slem, har handlat på Systemet...hmm... Nej! Inget mer så.

Nu ska jag snart fräsa iväg mot B-fors och myskväll hos Cissi! Vi ska grilla lite och mysa :).
Imorgon blir det kalas för kära lilla mormora, hon fyllde 75 år för ett par veckor sedan. Ska bli kul att få alla garna kusiner på ett och samma ställe :). Och äntligen ska jag få se Davids lille William :D!

Love babies :D.

Mitt rum ser ut som fan. Men det orkar jag inte göra något åt nu dock.
Imorgon kväll blir det även en tur upp i skogarna och Hawaii-fest! Kan bli kuligt :).

Nej nu får jag ta på mig något läckrare än en förfesad gammal stickad tröja och hålete leggings.

Önskar alla en myyyyysig fredag :).


XOXO
Lina
Hehe :P.

Om ni undrar vad förra inlägget handlar om så kan jag egentligen inte svara så bra på det. Hittade häromdagen en gammal svenska-uppgift från gymnasiet och svenska B.
Uppgiften var att man skulle göra om en klassisk saga ( i detta fallet "Fru Holle" av bröderna Grimm) och göra om den till en modern tappning.

Minns att min mor och jag satt och arbetade på denna, jag skrev historien och mamma kom med alla gamla, sjuka ord som jag ej kunde!

Men när jag hittade den häromdagen så tänkte jag, WHY NOT SHARE IT TO THE WORLD?
Jag tycker trots allt att den är lite rolig :).

Tihi.rätt så osmickrande bild.. men WTF :D!!!

Fru Humbalaya.

Det var en gång en städerska som bodde med sina två döttrar ien usel lägenhet. Den yngsta flickan var vacker, arbetsam och mycket godhjärtad medan hennes syster var ful, lat och ofräsh.
Trots det var den äldsta flickan den griniga städerskans favorit och hon var inte mån om att dölja det heller!

Den yngsta fick slita. Lagade maten, tvättade kläderna, gick ärenden och ibland var hon till och med tvungen att utföra sin mors städarbete på Försäkringskassan. Den äldsta hade i sin ägo ett motorburet fordon med vilket hon alltid färdades runt i med sina vänner och alla mobbade de den stackars flickan, ty hon hade endast en gammal rostig cykel som färdmedel.
Trots att hon var i den känsliga åldern då man har rätt att framföra ett motorburet fordon.

En vacker vårdag då den fagra flickan, på order av sin mor, skulle lösa ut en F-skattesedel råkade tösabiten tappa nämnda sedel i en brunn förutan brunnslock. Flickstackaren blev utom sig av sorg, skräck och oro. Med vanmakten stockande i halsen rusade flickan i blindo hem till sin förbittrade moder.
Stammande och trevande söker flickan finna ord till sin oförlåtliga handling.

Modern mulnade och likt ett åskmoln som far norrut reagerade hon densamma med blixtnedslag och dunder.
- "Du huggormars avföda, ska man icke kunna be dig om enklaste ting! Oduglig har du varit sen den dag du ur skötet kom. Jag befaller dig, återvänd till brunnen, släng dig uti och häma upp min F-skattesedel, som förvisso är viktigare än ditt ynkliga liv, din sköka!"
Ånyo, försökte det stackars kypet tala med modern avbröt henne omedelbart...
"UUUUUUUUUT!".

Flickan återvände till brottsplatsen, blickade mot himlen och kastade sig därefter handlöst i brunnen. Då flickan återfick medvetandet upptäckte hon med förvåning att hon befann sig på en prunkande äng. Stum av förskräckelse, medan hennes estetiska sinne gladdes åt all denna skönhet.
-"Är jag död?" tänkte hon. "Har jag kommit till paradiset?"
Plötsligt hörde flickan ett rop.
-"Ta oss ut, vi är färdiggrillade!" Och under en tall fann flickan en mikro med små gyllenbruna kebabrular i. Flickan tog kötträtten och vandrade sedan vidare.

Men åter får ett rop i yttersta nöd henne att stanna upp. -"Väna flicka, hjälp oss i vår belägenhet!"
En dator av märket Macintosh blänkte i solens sken alldeles intill hennes fötter. -"Min hårddisk är full, mitt minne snart slut Hjälpa mig att förhindra en mindre katastrof genom den enkla handlingen att rensa mig". Med vana fingrar (ty flickan hade i ensamma stunder övat upp sina färdigheter på byns kommunala internetcafé) knappade hon in kommandon och lyckades därmed rädda den arma maskinen.

Av glädje och stolthet skuttade flickan med små sneda krumsprång vidare i den underbara blomsterprakten. Strax avbröts hennes vandring då hon stötte emot en husvägg.
Ett fönster öppnades och ut tittade en kvinna med surmulet anlete.
-"Nå! Så vad vill hon?" skriade kvinnan.
Hennes fysiska uppenbarelse var i sanning obskyr.
Näsan var ådrig , svullen och blånyanserad. Ögonen var små, stickande och skeva. Munnen snörpig, men samtidigt slapp. Rösten var skränande och dånande likt en mistlur. Den kala hjässan pryddes av endast ett par krusiga hårstrån. Doften som omgav kvinnan kan här icke beskrivas.

-"Tösunge, var mig behjälplig, skaka min kudde, var glad, var ivrig!"
Samtidigt som flickan skakade kuddarna föll snön likt ejderdun över jordens yta. I tre dagar och tre nätter utförde flickan den vedervärdiga kvinnans order.
I skymningstimmen på tredje dagen ledde kvinnan, även kallad fru Humbalaya flickan till en dusch av märket Tylö och bad flickan att ställa sig därunder.
-"Här får du för din godhet och arbetsvilja", sade fru Humbalaya.

Och som en blixt från en klar himmel föll ett tät regn av guldpengar över  den späda flickans lekamen. I handen hade hon moderns F-skattesedel och hon såg skymten av en tår i fru Humbalayas kisande ögon.
Åter igen var hon hemma i byn, glittrande av guldpengars sötma. Överraskad, förargad men samtidigt extasfylld beordrade modern den äldsta dottern att utföra detsamma.
Den äldsta flickan gav sig av och låtsades tappa en vitlökspress och slängde därefter sin osköna kroppshydda i avloppsbrunnen.

Hon vaknade upp på samma äng. Men dess skönhet gick henens kritiska ögon förbi, där hennes syster blivit lamslagen av all prakt. Hennes hårda hjärta lyssnade ej till kebabrullars skri, ej heller till datorns vanmakt och när hon slutligen kom fram till fru Humbalayas stuga klev hon därin utan att ens knacka!

Systern gav till ett återhållet fniss vid åsynen av fru Humbalayas uppenbarelse. Hon tilldelades samma uppgifter som lillasystern men vägrade styvnackat att utföra något som helst arbete.
Efter tre dagar och tre nätter av idel uppnosighet förde fru Humbalaya henne till duschen av märket Tylö.
-"Här får du för din lathet och själviskhet" sade fru Humbalaya. Och istället för ett regn av guld föll där ner en fors av tjära. Flickans porer blev igentäppta och hennes skri fick avgrunden att skaka.

Hon återvände till sin mor med skammen i sitt hjärta och med ett anlete svart som natten. Hon kramade hårt i sin hand moderns vitlökspress. Trots ett otal tvagningar med lut lyckades hon endast uppnå en grådaskig nyans i sin fördärvade hud. Godhet och hjälpsamhet lönar sig, så lär av historien.

SLUT!

Linisen.jupp

Ut i skogen.

Min dag började inte så bra, kände mig som en uppblåst räka, hade lock för öronen och tretton kråkor i halsen. Fick så att säga enbart fram några få kraxanden.
Ont!

Fick som sagt ryck närmare eftermiddagen, sminkade mig och klädde upp mig, för ingen mindre än mig själv ;)!
Fräste sedan mot "Farmor Majas Vind" och jobb ett par timmar. Johanna min kära Johanna dök upp och vi bestämde oss för lite mys och en skogspromenad.

Kameran fick följa med ;).

Hade en otroligt mysig eftermiddag i den ljuvliga skogen vid Brudslöjan. Och så många fina bilder vi fick!
Men nu mår jag som jag förtjänar, halsen slutar inte klia och jag kan inte sluta hosta :P.

Men det får det vara värt :D.

Tack för en ljuvlig afton min fina vän!


snackar vi utväxt lr?

Lite tips: Så här kommer man bäst över sitt ex.

Det tog slut, tråkigt som bara den och för ett tag känns det som att hjärtat verkligen har gått i tusen små, vassa bitar. Dagarna går, veckorna går. Det svider fortfarande, men det känns bättre.
Och nu kommer jag till det som är det absolut farligaste och dummaste man kan göra!!!

Man hör av sig till exet.
För vad ger det? Förhoppningar, smärta och ännu mer oro. Plötsligt är man tillbaka på ruta ett igen. Man träffas lite smått, umgås i perioder som om det inte var slut. Man börjar älska på nytt och känslorna blommar. Men ont som fasen gör det, för till slut kommer man på att, nej vi ska ju inte vara tillsammans.

Uppbrott igen. Ännu mer smärta och magont.
Och på det här viset kan det hålla på hur länge som helst. Fram och tillbaka.
Månader, år. Men till slut måste det stoppa, för kommer man inte längre än så här är det verkligen inte mening att man ska bli tillsammans igen. Och det är bara att inse fakta brudar och pojkar!!

Jag snackar av egen erfarenhet, been there, done that!

Man inbillar sig att det nog inte finns någon bättre! Tills man plötsligt en dag inser, att nej, man håller envist kvar i det gamla för man är mer kär i kärleken än vad man är i personen i fråga.

Och det kan komma som en chock! Believe me...

Och nu till lite tiiiips:

- Vet att det låter helskumt, men det funkar. STÄNG in exet. Haha inte på riktigt såklart :D. Men plocka undan det som förknippas med honom/henne, bilder, brev, presenter etc och lägg det i en låda. Göm sedan undan lådan. Haha har exet ifråga varit en riktig otrogen jävel så bränn skiten! Ta bort honom/henne på facebook om nödvändigt och radera hans/hennes nummer. Plötsligt är hon/han borta! Inget som förknippar, man kan ej höra av sig.

- Sysselsätt dig med roliga saker, uppgås med personer du verkligen kan prata om allt med. Lätta på trycket, gråt om nödvändigt. Motionera, le fast det gör ont. Unna dig roliga saker, fina kläder. Passa på att klä upp dig för dig själv för en gångs skull, och inte för någon annan! Gör allt som känns rätt och bra!! Har du en bra dag, njut. Har du en dålig dag, sörj och älta om det är nödvändigt!

- Mitt allra bästa knep är att vara ute i naturen :). Bara gå, lukta och känna. Fantastiskt :D!!

- Se det inte som om han/hon var den enda. Det finns många olika kärleker och man kommer att få uppleva flera olika genom livet. Om då inte någon har turen att pricka rätt första gången hehe :D.

-Acceptera att personen i fråga inte vill ha dig! Man kan aldrig tvinga någon annan att älska en :P.

-Tänk på det som var dåligt! Det är så lätt att man fastnar i ett tankemönster där man ser tillbaka på allt som var så underbart och fantastiskt och mysigt. Men det finns ju en anledning till att det tog slut eller hur?

- Tänk på friheten! Allt roligt du nu kan göra, som du kanske inte kunde göra när du var tillsammans med någon! Ett förhållande har toppar och dalar, och man ger så mycket av sig själv. Är det slut så ska man passa på att sätta sig själv i första hand och göra det som kul och spännande ;).

- Ta hand om sig själv och ha kul!!!!!

Det var det jag ville ha sagt :).Nej, jag vägrar.

Bara för att jag är sjuk så behöver jag ju inte se döende ut!
Nej vet ni va?

Jag kletade på mig smink, fixade frillan och satte på en fin party-klänning. Peppande musik dånade ut från mina högtalare och jag dansade som en vilde! Testade även en massa av mina fina kläder så nu ser mitt rum ut som ett bomb-nedslag. Straffas nu av att jag känner mig mer sliten än tidigare.

Ligger som en kladd i min säng och hostar.
Men det var det värt ;). Cause now I look fabulous! :D haha!
puss puss puss puss


heej!ein schtyck sjukling.

extremt uttråkad bara.

Ditt namn? Lina
Födelseår? 1988
Hur Lång är du? 1,65
Spelar du något instrument? Nej, men har spelat piano.
Är du hungrig? nix
Vart befinner du dig just nu? Hos min mor
Biter du på naglarna? nej!
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? Ljusrosa.
Har du några husdjur? odjuret Sudden
Är du singel? Ja
Vem är snyggast? höhö ;)
Vem vet mest om dig? ingen aning :). jag själv..
Vad vill du ha just nu? en motorcykel.
Ditt mål i livet? leva livet och vara lycklig!
Rädd för? sjukdomar.
Har du körkort? jaaa
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Johanna
Pepsi eller Coca cola? Coca Cola
McDonalds eller Burgerking? isch för båda!
Sjunger du? väldigt sällan.
Vad har du för skostorlek? 37
har du haft sex med fler än 1 person på samma gång? -
Vill du gifta dig? ja :)
Kommer du överens med dina föräldrar? väldigt bra!
Din hårfärg? väldigt blond.
Skorna du hade på dig idag? har inte haft på mig några skor än.
Grönan eller Liseberg? liseberg
Vad sover du i? inget..
Kläder du har på dig? inga hittills!
Favoritårstid? vååår :)
Favoritmat och dryck? tacos :), coca cola är gottis.
Hur svarar du i telefonen hemma? Carlsson!
Hur svarar du i mobilen? hallå?
Sov du ensam inatt? ja
Vad gjorde du kl 08 imorse? soov.
Vad gjorde du för 15 min sedan? var nyvaken.
Vad var det senaste någon sa till dig? hur går det med förkylningen?
Druckit idag? inget.
Vad är det för väder hos dig nu? mulet
Godaste glassmaken? vanilj.
Sover du tungt? sällan.
Drömmer du mardrömmar? ja de händer!
Favoritklädsel? klänning.
Vad ser du om du tittar till höger? en vinröd vägg.
Favoritgodis? choklad!
Hur många kuddar sover du med? 4
Längtar du mest efter just nu? sånt skriver man inte om här haha :D
Vad väntar dig om 10 år? att jag ska ha fallit mer till ro, kanske en unge?
Vad luktar det nu om du sniffar lite? nytvättade lakan.
Saknar du någon nu? ingen speciell.
Vill du ha barn? ja, de tror jag :)
Längtar du till din nästa födelsedag? nej!
Är du snäll? oftast ;)
Är du blyg? inte särskilt :P
Tycker du att du har fin dialekt? haha nej, den är en mix av allt!
Har du spytt i någons knä? nej
Tycker du om fester? ja!
Tycker folk du är snygg? ingen aning!
Är du modig? ja, det är jag :)
Har du använt någon hårprodukt idag? inte än!
Har du bråkat med någon idag? nej det har jag inte hunnit med än.
Vad har du för planer till helgen? blir lungt, har lust att bowla, kalas och sedan eventuellt lite fest :P
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? 20
Är du sugen på något nu? en varm dusch!
Är 50 cent bra? ingen favorit nej.
Brukar du bada i sjöar om somrarna? sällan, är en badkruka.
En bra film? finns så många! men den senaste bra var "tha lawabinding citizen"
Vem får en kram? Silje
Vem får en puss? Molly
Brukar du läsa horoskop? ibland.
Sprit, cider, vin eller öl? öl
Kan du baka bullar? inte särksilt bra.
Bläck eller blyerts? bläck
Katt eller råtta? katt
Hund eller katt? hund
Vad såg du senast på tv? hannibal rising.
Tycker du om din pappa? javisst :)Nu har jag bestämt mig.

Nu vet jag precis hur jag vill att min resa ska vara och vart den ska gå.
Jag ska fokusera på att se alla underverken. Då kan man verkligen säga att resan kommer att gå jorden runt :).

Det blir då en tur till Indien och Taj Mahal, Kina och Kinesiska Muren, vill hemskt gärna hinna med Nepal men det får man ju se vart prioriteringarna ligger. Har även tänkt att jag skulle fräsa ner mot Australien, Fiji och Nya Zeeland.

Efter några månader i dessa fantastiska områden flyger jag vidare mot Chichen Itza i Mexico, Machu Pichu i Peru och sedan skjuter jag vidare mot Kristus Redentor (eller hur man stavar det) i Rio de Janeiro. Som sagt, efter ett litet tag i denna delen av världen tänkte jag sticka till Afrika och Jordanien och Egypten, för att besöka Petra och Cheops-pyramiderna. Mitt sista stopp blir Rom och Colosseum.


Jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att jag kommer fixa att få ihop pengarna till att genomföra detta. Disciplin. Vilja. Mål. YEHA!

Men jag vill verkligen, så jag tror nog att det kommer att kunna gå rätt så bra :D.
Plus att jag då också vill ha min älskade H-D.
(Inatt drömde jag att jag körde motorcykel, det var jävligt skoj haha :D).

Gud vad jag älskar att resa. Vill ju för bövelen se hela världen och lite till!
Men om denna resan görs kan jag säga att mycket kommer att prickas av på min Bucket List.

Livet är till för att levas, håller ni inte med :)?

Jag är sjuk.

Jepp. Förkyld. Ont i huvudet, halsen och öronen. Men jag tror det är på väg att bli bättre :). Det hoppas vi iaf!
Idag har tyvärr legat helt utslagen och utan ork. Sovit och snörvlat.

Sett på Allsång på Skansen och nu sneglar jag lite på Morden i Midsomer. Inget som intresserar mig dessvärre.

Händer imorgon? Jag hoppas verkligen att jag kommer vara på fötter igen, ska jobba ett par timmar på eftermiddagen.

Dagarna går, och snart är även juli slut. Herregud säger jag bara.
Har lite kul planerat helgerna framöver och det ser jag framemot :).

Nu ska jag försöka hänga med på TV:n. HADE!


Så rätt så rätt!

Livet är gott
Världen är stor
Här sitter vi
Jag och min bror
Fisken i sjön
Sover nog nu
Den är nog trött
Eller vad tror du?

Det ska va' gott å leva

Annars kan det kvitta
Fint å leva
Annars kan det kvitta
Lätt å leva
Annars kan det kvitta
Spring inte runt och vela
Då sabbar du det hela
Spring inte runt och veva
Det ska va' gott, gott, gott
Gott å leva!

Nä, vi sitter inte i Paris på ett kafé

Inte på en nattklubb eller bar i S.t Tropez
Och vi springer inte runt i Thailand och letar
Vi sitter bara här och metar

Det ska va' gott å leva

Annars kan det kvitta
Fint å leva
Annars kan det kvitta
Lätt å leva
Annars kan det kvitta
Spring inte runt och vela
Då sabbar du det hela
Spring inte runt och veva
Det ska va' gott, gott, gott
Gott å leva!

Livet är gott

Världen är stor
Här sitter vi
Jag och min bror
Fisken i sjön
Sover nog nu
Den är nog trött
Eller vad tror du?

Det ska va' gott å leva

Annars kan det kvitta
Fint å leva
Annars kan det kvitta
Lätt å leva
Annars kan det kvitta
Spring inte runt och vela
Då sabbar du det hela
Spring inte runt och veva
Det ska va' gott, gott, gott
Gott å leva!

Nä, vi sitter inte i Paris på ett kafé

Inte på en nattklubb eller bar i S.t Tropez
Och vi springer inte runt i Thailand och letar
Vi sitter bara här och metar

Det ska va' gott å leva

Annars kan det kvitta
Fint å leva
Annars kan det kvitta
Lätt å leva
Annars kan det kvitta
Spring inte runt och vela
Då sabbar du det hela
Spring inte runt och veva
Det ska va' gott, gott, gott
Gott å leva!

Det ska va' gott å leva

Annars kan det kvitta
Fint å leva
Annars kan det kvitta
Lätt å leva
Annars kan det kvitta
Spring inte runt och vela
Då sabbar du det hela
Spring inte runt och veva
Det ska va' gott, gott, gott
Gott å leva!

de är allt bra smarta de där After Shave+Galenskaparna.

Om.

Om jag hade kunnat, hade jag tagit allt för de jag älskar. Varje smäll, varje sjukdom, var gång det gjorde ont.
Men tyvärr går inte det.

Trött som ett djur är jag, helt slut.

Nu måste jag sova. Snurrar i skallen.

Sov gott!Tänker tillbaka lite.

Tänker tillbaka lite på USA. Helt sjukt att man varit där, gjort allt härligt och roligt. Träffat massa härliga människor. När jag tänker på det får jag en liten klump i magen. Det är över, blir mer och mer avlägset. Kommer komma ihåg allt roligt, men det är mycket som tyvärr kommer glömmas bort. Trist. Idag är det en månad sedan jag kom hem.

Tiden går bara för fort!!!!coolar mig :P.fjantar mig.säljer mig.drömmer lite.

(dessa bilder ha Lilo Brokopp tagit på migm när vi hade vår egna dag i Las fucking Vegas! :P)


Slut!

Igår drog jag och brorsorna på sista delen av Harry Potter-serien. 3D och allt hade de nu i Bengtsfors :P. Tyvärr mår mina ögon riktigt dåligt av 3D, blir torra och rinner på samma gång. (Babla linser....)

Och filmen var självklart suverän :). Vad kan man annat vänta av en så bra bok? Självklart kan man inte jämföra med böckerna med filmerna gör dem ändå rättvisa :D.

Lite sorgligt att allt är över, har ju liksom växt upp med Harry :).
Men nu håller jag mina tummar och tår för att någon regissör ska ta tag i och filmatisera Diana Gabaldons böcker om Claire Randall och hennes skotte Jamie Fraser. VÄRLDENS BÄSTA BÖCKER!

DÅ vet vem som kommer tälta utanför biograferna vid premiärer ;).


På väg hem till mig :)Jag kunde helt enkelt inte motstå denna underbara lilla kreation från HM :)! 60-talsinspirerad och allt :).

It´s gonna look fabulous :D!

Garderoben :)
och detta är bara hälften.... ;)

Bra att veta :)

Tårar, tårvätska, är en vätska som bildas av tårkörtlarna och har som uppgift att hålla hornhinnan fuktig.


...blöt och kall...

Ja, typiskt svenskt sommarväder!
Slår liksom aldrig fel :P.

Trotsade ändå vädret och gav mig ut på en promenad förut. Lite uppfriskande men jag kände mig som en kall ödla när jag åter klev in i huset.

Har vikt lite tvätt och donat lite. Sitter här i min stora, goa säng och väntar på rätt tillfälle att börja städa. Det närmar sig. Känner att idag inte är den bästa dagen. Kan inte riktigt sätta fingret på varför.

En sån här dag man hade behövt lite bekräftelse, någon som sa att man var lite söt. Kramade om en.
Känner mig väldigt svältfödd på just detta.

Och en kall och regnig dag som denna gör sig känslan verkligen påmind :P. Lite löjligt, javisst :P.
Tur att det snart går över :).

Hört ryktet om att det ska bli regn i 10 dagar framöver. Yäy!

Då hade man inte tackat nej till att krypa upp bredvid någon och gosat lite ;)!

NU SKA VI INTE VARA SÅNA!

Städ-timmen är slagen.Nej men vaffan?

Idag är en sån dag som man inte vill kliva ur sängen.
Ryggen värker, har en konstig känsla i magen och känner mig halvdöd.

Vaknade klockan sex imorse och hade stora svårigheter med att somna om. Har inget aning om varför , men jag lät tankarna vandra fritt och det visade sig vara lite farligt.

Hmm.. kanske fortfarande lite bakfylle-ångest? Den blir nästan värre och värre tycker jag. Har det något med ålderna att göra tro?

Nog om min söndags-oro :P.

Fredag tillbringades i alkohol-påverkad dimma tillsammans med kusiner och vänner på Hultevi i Håbol. Scotts spelade och jag fick mig faktiskt ett litet snack med sångaren haha :D!
Tänk va en vågar när man är full och dum :P.
Otroligt trevligt, med massa dans och flörtiga små blickar!

Som sagt, jag blir fruktansvärt bakis. Allitd. Och igår var inget undantag. Tillbringade halva dagen på stranden med Cika och hennes lilla skatt Julia, vi lagade sedan tacos ;), nom nom.
Jag däckade av trötthet i hennes soffa, sedan gick vi ett varv runt sjön och därefter intogs den traditionella chips med dip och iskall cola. MMM :).

Vi såg även på en fruktansvärd film, "I spit on your grave".. Rekommenderas inte till känsliga tittare! Jag brukar klara sådana filmer, men jag satt med dunkande hjärta och klarade inte av att se vissa stunder. (Den handlade om en flicka som blev brutalt våldtagen och sedan hämnades hon på sina förövare...). När vi hyrde den trodde vi dock inte att den innehöll sådana scener och vi hade helt missförstått att den skulle komma att innehålla våldtäkter. Och det är det värsta som finns att se, enligt mig!
Helt fruktansvärd! Men öga för öga som sagt...

Åkte sedan hem och nanade. Hade tänkt mig en tur till Trollhättan men jag avstod, sleten som jag var. Hade istället en mycket trevlig kväll med min goda vän :).
Kanske...

...jag snart borde lägga mig.

Men först skriver jag ett par små rader. Idag har jag hängt med Julia och hennes små troll igen :). Vi försökte oss på Litjärnet och bada, men nej. Lina är och förblir den största badkrukan i Dals-Eds Kommuns historia. Punkt.

Vi kämpade in i det sista innan gav upp och efter många om och men bestämde oss för att käka pizza.
Mmmm, jalapenos....

Har precis sett på Harry Potter and the Deathly Hollows, part 1. Nästa vecka är det ju som sagt dags för del 2. Lina kommer grina. Har ju växt upp med dessa böcker och filmer :P.
Nu är det slut!

"Idag" ska jag jobba i mammas butik hela dagen. Sedan blir det kallajs och gallej i Håbols skogar :). Alltid lika trevligt :). Hoppas bara det kommer mkt folk :D.

Nu ska jag sluta mina blå och sova lite. Tröttis.

GONATT!


Sol i sinne.

Vilka härliga dagar va folkins :D!
Gårdagens startades med en power-walk/joggingtur tidigt. Gott som fasen! Dock måste jag erkänna att min kondition inte är vad den brukade vara, men det ska vi ändra på ;P.

Igår tillbringade jag i princip hela dagen ute hos kära kusin Julia, snackade i timmar och fnissade som två tössongar :P. Lekte även lite med hennes två goa små busingar, Emma och Max :).
Tack kära kusin för att jag fick våldgästa dig, äta din mat och vara i ditt sällskap :).

Idag har jag gjort allt jag behövde.
Grejat och donat, gymmat, power-walkat, städat ( dock har jag rört till det igen så jag får städa än en gång imorgon....). Lagat lite mat.

Imorgon startar vi dagen med ännu en snabb promenix på morgonkvisten, följt av städning och rensning. Gött! Ringa lite samtal och sticka hem till mor en sväng för att få detta fixat. Sedan ska jag chilla resten av dagen.

Vi hoppas alla att det inte kommer regna på fredag eller hur?
Jag som har sån lust att dra till Håbol och dansa stjärten av mig :).

Ska DU dit?(kul att mitt fejs matchar tröjan....)


jag beder eder GONATT!


-livet är underbart.

barr i ......och denna fann jag i mina trosor efter skogsturen.

En icke-rökare försöker röka.

Det är ju som bäddat för en katastrof!!!!!! Och en hostattack....- försöker se cool och avslappnad ut.- jag kämpar med att dölja frustrationen över att jag inte lyckas tända aset, rynkan mellan ögonbrynen avslöjar mig...- jamen succé!!!!- avslappnat och njutbart. med den här bilden lyckas jag fånga hur naturligt det ser ut när jag röker. eller..?

nej rökning är definitivt inget för mig.

Skog.något av det bästa som finns är att lägga sig på mjuk mossa i skogen. bara ligga där, lyssna, lukta och blunda. bara vara helt enkelt :). underbart!

Idag som idag.

Måndag. Vaknade inte allför sent :).
Åkte till fröken Brekke, beskådade hennes nya, fina kök, blev bjuden på rabarber-paj och bara pratade om allt :). Tiden går fort när man har trevligt :).

Sedan tog jag mig en power-walk hem, käkade ugns-pannkaka mmmm :).
Drog med småglina på smultron-jakt, snackade med kusin och moster en svängom och sedan gav jag och min mor oss ut på svamp-jakt. ( Ciss och Marcus hade hela frysen full i kantareller, snacka om att jag blev avundsjuk!! Tur de bjöd på kantarell-stuvning och varma mackor till bakfylle-frulle ;P..).

ANYWAY!

Vi fick allt lite kantareller, räckte till sammanlagt fem mackor :D. Jag råkade självklart snubbla i skogen och rispade upp hela benet. Aj. Men flabb. Silje såg det på håll och frågade om hon skulle komma och hjälpa mig. Kanske hade behövts ja...

Min kvällsmat bestod av stekta kantareller på varm macka och smält ost, ett glas iskall mjölk och till efterrätt massa söta smultron i mjölk.

Livet är underbart och det finns inte mycket som slår den svenska sommaren :).

en sak är då säker! man blir så SJUKT girig när man är ut i skogen och plockar bär, svamp etc! det blir nästan en kamp på liv och död! jag lovar, muckar någon med mig i dessa ögonblick av intensivt letande och plockande, ja då blir jag galen. man vill bara ha mer och mer ju :D.

take care ;).

Lördag och Grebbestad väntade på mig med öppna armar :P.

Hade en otroligt lyckad lördag vill jag meddela! På förmiddagen träffade jag äntligen mina gamla roomies från tiden i Oslo, Malin och Sara :). Det var ju precis som om man aldrig flyttat därifrån :P.
Jättetrevligt att tjata om allt mellan himmel och jord över en mjukglass.

See ya again, in Oslo ;).

Sedan var det barnkalas för vår lilla prinsessa Silje som fyllde fyra år. Tacos, tårta och presenter :).

Och efter det välsignade kalaset var det dags att packa väskan för att sticka till Grebbestad och Karnevalen med Sara. Vodka och vin och dessvärre en hel del regn, men det har ju som tur var ingen dött av ;).
Snackade och minglade med en massa goa människor innan vi slutligen hamnade inne på Terrassen. (Kön dit var en MARDRÖM och Lina svor en, två och tre ggr!!!). Till slut så kom vi som sagt in och jag måste tillägga att det var en OTROLIGT lyckad och rolig kväll.
Svettig, men inte heller det har man dött av. Dans dans och ÄNNU mer trevliga människor :D. Cissi kom med sitt hov och herre-min-yeee vad det gick på dansgolvet och bardisk!!

Massa skratt, natten lång. Sedan intogs självklart den självklara langosen och det var ytterst smakfullt. Satt som en smäck, godaste jag ätit på länge :D.
Fick dock min stackars tå krossad av Marcus i kön, men den överlever.

Bestämdes till slut att vi skulle dra till B-fors på efterfest och så fick det bli. Tjoflöjt med den traditionella fylle-tyskan och sedan bubbelbad för hela slanten. Jag kan meddela att jag hade många blåmärken och bulor på diverse ställen efter den efterfesten.

Somnade i Marcus och Cissis säng klockan 7... Vaknar på morgonen av ett bländade vitt ljussken. Det visade sig vara Marcus röv som reflekterade morgonljuset. Han låg naken och höll om sin fästmö som var okontaktbar. Fråga inte varför. Ingen kan svara på den frågan.

Söndagen var vidrig. Jag och Cissi är verkligen bakfyllans ansikten förkroppsligade dagen efter kvällen före. Det är illa. Det är skräckinjagande. Fruktansvärt....
Men vi överlevde och tillbringade dagen med att äta, äta och fisa. Tacos och massa chips med dip och SJÄLKLART coca cola!

Tackar alla inblandade under lördagen för en förträffligt kväll :D.
här är jag och cissi extremt sletne.. syns det :P?

Lite bilder ifrån torsdagens bravader :).
och nej, jag röker inte. kommer ej börja heller. smakar dritt.

men detta var en fantastiskt mysig kväll, precis som man vill ha varje kväll, hela sommaren :).

Kort sammanfattning:

I torsdags fräste jag ner till Frida i lilla Rabbalshede. Skrattade tills tårarna rann åt "That Mitchell and Webb look", tänk att "fuck-you-fingret" kan skänka så mycket glädje :D.

Vi drog oss sedan mot Grebban där vi tryckte i oss underbar räkfrossa med aioli och majonnäs (luktade säkert MUMMA i munnen ;P).

Vi mötte upp lite goa människor vid klipporna och intoog vårt dricka. Mycket skratt och en härlig kväll med ljuvlig solnedgång :).

Terrassen attackerades av oss, det var lugnt och inte så jättemkt folk men vi hade det trevligt :). Dansa dansa dansa och blev ÄNNU MER sugen på att en dag flytta till mitt älskade Skottland :D.

Igår tillbringade jag och Frida dagen som två slitna krigare med chips, dip, kakor och coca cola. Precis som det ska vara dagen efter kvällen före.

Och idag? Grebbestad igen :). Med min fina Cissi :).

Min lilla prinsessa Silje fyller 4 år idag. Kalas blir det också :).


(Jag ska lägga upp bilder så FORT mina jävla USB-portar fungerar.)


kYSS!

Idag gäller det...

Har fräst runt på lite ärenden, har satt in pengar på banken, solat solarium och handlat alkohol.

Nu ska jag packa min lilla mini-rullväska med kvällens tillbehör och klockan 14.00 går bussen mot nya äventyr.

Nu ska jag först testa lite alternativa outfits, wanna look my best tonight ;).
Ja, det var väl allt för nu. Hoppas alla får en lika förträfflig torsdag som jag kommer få :)!


RÄKFROSSA!och där hade jag en liten smil-grop :`)!

Just need to say it.

Snälla ta mig inte seriöst :).

Jag är sjuk i huvudet, tokig och lite galen. Skriver helt enkelt bara det jag känner för :).

Take care now, bye bye then.

Lina om 25 år.

Lina Carlsson är en kvinna på 48 år. Hon gifte sig aldrig. Det fanns aldrig EN man för henne... Barn har hon inte heller lyckats att skaffa sig, alltid skjutit på det och plötsligt en dag var det helt enkelt för sent.

När hon var 42 genomgick hon en mindre kris. Hon bytte namn till Lolita von Carlénbergenhofen. Hon ansåg att det var mer exotiskt och att det eventuellt skulle locka en potentiell make... Det gjorde det emellertid inte, fast hon blev vid ett flertal tillfällen tillfrågad om hon ville medverka i hårdporr-filmer.

Om hon gjorde det, skall det ej talas högt om.

Genom livet har hon sett sina vänner stadga sig, skaffa familj och terrier. Fina bilar, chartersemestrar och ett vackert hem. Visst hade Lolita sina chanser. Vid ett tillfälle hade hon en man som betydde väldigt mycket för henne. Men tyvärr vart Lolita skräckslagen vid tanken på att binda sig så hon stack med hans Mini-Cooper.

Nu lever hon ensam, sitter i en lägenhet på Stubbekas och dricker sitt rosévin. Hon har blivit sina vänners barns excentriska "tant". Tant Lolita som alltid dyker upp i för små lila klänningar, malätna pälsar och röker alltför många cigaretter. Som med sin spruckna whiskeyröst berättar för barnen om när hon var ung och valde äventyret framför familje-livet.

Hennes stackars prövade moder har alltjämt ej ännu gett upp hoppet om ett barnbarn och hittar ständigt nya diverse ,mycket otänkbara, kanditater åt Lolita. Men Lolita har aldrig funnit någon lämplig för ändamålet. Kan ju även nämna att modern är svårt senil.

Om ni om 25 år ser en röd Mini-Cooper sakteliga köra torg-raggen, med "How am I suppose to live whitout you" med Michael Bolton dånandes i högtalarna, tänk då på Lolita som kastade iväg sin ungdom på att resa från famn till famn, hamn till hamn.


(Hamn till hamn har ju börjat, men dock inte famn till famn.......)

Fick förut en vision om min framtid.Mys :)!

Cissi och Alwin har precis åkt hem.
Alltid så mysigt! Pratar om himmel och jordfräs!

Synd bara att tiden går så fort :P.

Men snart ses vi igen !


Nu sitter jag här och smider mina planer. Och de är inte rumsrena.

Imorgon åker jag till Frida för en helgalen och vild afton :).

nom nom.


Turs-dag? Freds-dag? Lure-dag?

Mina kommande dagar:

TORSDAG:

- Sola lite solarium på morgonen.
- 14.10 går bussen mot Rabbalshede och Frida :).
- Andas in den friska luften från en bondgård :D.
- Göra sig REDIGT snygg!! För nu...
- HINKA!
- Grebban!
- Dansa, dansa, dansa och förhoppningsvis lite, vad ska man säga, sånt...DÄR!
- Nattbad!
- Ny bakat bröd :).

FREDAG:

- Kan vara så att man lider av sviterna från en hård torsdag :P.
- Hem till Ed igen.
- Om ekonomi och sinne tillåter kan det mycket väl tänkas bli en sväng till Åmål och bluesen :).

LÖRDAG:

- Kalas för min älskade lilla Silje som fyller hela 4 år :).
- Sedan ner igen mot Grebban som TYVÄRR ser ut att få en regnig dag idag.
- Men sen när har lite dåligt väder stoppat Lina? Då är man på´t igen och kör. HEJA HEJA HEJA!


Så ser det ut. Vi hoppas på det bästa inte sant?

KUUUL SKA JAG HA IAF :D!HEJ.

Överst på min lista.En dag så....!

EGO.


Ibland måste man ta lite ego-bilder på sig själv. Det är sunt haha :D

Untzday. And I löööv it :D

Hittills idag då:

- Riktigt härllig sovmorgon! 10.30!!!
- Visade sig att vårt vatten blivit brunt så CHOFF upp till moster och duscha, se på nya kattungen Jackson och tjöta med mamma, moster och kusin. Kul man kan ha asså :D! Ibland undrar jag om det är något helt fantastiskt med släkt!! Man skrattar alltid åt samma sjuka saker och man förstår varandra så fint så fint :).

- Ätit lunch, städat mitt rum och räknat på min EXTREMT dåliga ekonomi.. KRIS ;).
- Väntar nu på att lilla kusin Frida ska dyka upp, hon ska få titta på lite klääär som jag inte längre använder. Jag känner idag att jag har givandets gåva i mig.
- Sedan ska kära Cissi och hennes lille guldklimp dyka upp :). Mys mys mys!!

Himlen är vit, världen är så grön och jag myser mig rejält :). Fast nu kom banne mig solen fram LIIIITE!


Vad kommer att ske idag då:

- Mys så klart :).
- Systemet...
- Posta kort ;).
- Sätta in pengar på banken.
- Power-walk.

Sedan vet jag ej. Jag vet faktiskt inte. Och det är najs.

Najs är det. Hej

Blää!

Jag har ont i halsen, jag har ont i öronen. Det är nästan förutbestämt att en ska ta det lugnt idag. Så det blir faktiskt, HÖR OCH HÄPNA, Allsång på Skansen och Morden i Midsomer.

KOOS!

Jobbade i mamsens butik idag, en bra dag och glad blev jag med :).

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer egentligen. Ska försöka ta mig en power-walk tidigt imorgon om jag orkar och vädret tillåter. Röra sig lite varje dag :D.

Önskar er alla en förträfflig tisdag-kväll, för det tänker då BANNE mig jag ha :).

PYSS.

Lattjar.BUSAR.

Jabba the Hut.

Hej hopp :).

Sitter här, mätt och belåten. Solen skiner och det ser ut att bli en riktigt fin dag juh :D. Startade dagen tidigt med ett svettigt pass på gymmet och en snabb promenad hem.

Funderar lite på vad jag ska hitta på idag? Tror det får bli att diska först och sedan sola lite :). Man tappar juh färgen så hemskt fort!

Ska hem till mamsen ros sen, en lugn och fin måndag kommer det att bli. Det är nämligen så att torsdag-fredag-lördag kommer det att vara fullt upp. Alkohol-enheter skall förtäras, klackarna ska brytas av och jag ska dansa tills jag varken vet ut eller in :).

Men det får bli en power-walk sen. Underbart :).

Ser jag framemot.

Smultron.

Smultron, smakar sommar :).

Tog mig förut en riktigt härlig, lång power-walk. Pricken över i:et var definitivt när jag hamnade på ett helt fantastiskt smultronställe :). Stoppade många små, söta bär i munnen :D.

Det är så underbart i Sverige på sommaren. Jag njuter verkligen av varje sekund som jag är ute i naturen. Det luktar så gott :).

Nu sitter jag här med bror och far och lyssnar och tittar på "The Big 4", fan en skulle ha varit där asså!

Och idag är det söndag. Det innebär att det är ockulta program på tv4 Fakta (tror det är den kanalen). För er som känner mig vet ni att jag är oerhört svag för spökprogram, haunted houses och medium som löser mord. Sitter som klistrad :). Och så kommer det även at bli inatt.

BUUUUUHUUUUU!

Jag kanske återkommer, kanske inte.

HEJ.


Städning gör en nostalgisk.

För ett par dagar bestämde jag mig för att städa mitt rum hos morsan rejält. Jag kommer att vara hemma ett litet tag till innan jag hamnar i Oslo igen, så det var lika bra att jag körde på och verkligen fick iordning.

Jag började lite fint med att vräka ur alla mina skor från garderob 1, hittade där fem boxar. På varje box hade jag skrivit vad den skulle innehålla och jag blev lite fascinerad :). I en av dem hade jag lagt en hög med gamla brev och kort. Från födelsedagar, jul, spontana små brev, kärleksbrev, avskedsbrev och GUD VET ALLT!

Självklart var jag tvungen att stta mig där och läsa, saker som var flera år gamla. Och det var riktigt nostalgiskt och mysigt :). Speciellt alla små fina kärleksförklaringar från vänner och f.d.

Just nu är jag väldigt nöjd med att vara singel, vill inte på något sätt binda upp mig. Till det har jag på tok för mycket planer. Är helt enkelt för inne i mig och mitt :P. Men mys säger jag inte nej till :P.
Men jag kände att jag verkligen LÄNGTADE tills jag känner så igen, som jag gjorde. Vilket är ett bra tag sedan , och man glömmer så lätt!

Pirret, tankarna, de tafatta små försöken. Är det inte underbart :D?

Jag är helt säker på världen hade varit en mycket bättre plats om alla var nyförälskade :).

Men efter att ha läst stora högar med allt fint mådde jag riktigt bra! Så mycket kärlek man fått uppleva och fortfarande upplever, så mycket underbara människor man har/haft i sitt liv!

Jag kände att jag var så lyckligt lottad :). Och det försöker jag säga högt till mig själv varje dag.
Lycklig är jag!

Men jag fick dock en liten depprission då jag såg alla mina nya, fina kläder ligga där. VEM FAN SKA JAG KLÄ UPP MIG FÖR? Ja, det får ju bara lösas. Kläderna får INTE ligga där och skräpa...

Men vi löser det också ;).Sunday.

Det har verkligen varit fullt upp  nu ett par dagar :).

På fredagen jobbade jag i mammas lilla affär, själv för första gången. Det gick fint tycker jag :). På kvällen åkte jag hem till min kära Cissi och träffade hennes lilla familj för första gången på nästan ett halvår :).

Underbart mysig kväll med chips, DIPP och godis :). Tack min kära för en super-kväll :). Tiden går bara för fort när vi ses. Har alltid så mycket att prata om :D!

På lördagen kände jag mig riktigt krasslig, ont i halsen och slö. Passade mina små troll, men de lekte så bra själva så det var inte på ngt vis ansträngande :). Bara koseligt!
Funderade både en, två och tre gånger på att åka ner till Grebbestad men jag kände mig så krasslig så jag sket it.

Men min lördag-kväll spenderades hos familjen Hedkrok, med grillat, hallonpaj occh lite för mycket vin :). Otroligt trevligt och mysigt! Detta kommer att få göras om flera gånger, det säger jag bara :).
Tack!

Nu idag vaknade jag upp med en riktigt skata i halsen, och slö så man nästan skäms. Vi ska inte på ngt sätt diskutera hur jag ser ut. UUUÄÄÄÄHHH!

Men jag ska äta lite middag sedan ska jag ut och riktigt power-walka med min älskade ipod.

Jag är lite ledsen, för mina TRE USB-PORTAR på datorn har lagt av SAMTIDIGT! Hur är det möjligt? Gjorde en massa uppdateringar och gud vet allt förut, men det hjälpte inte.

Pappa fixar allt.

Tack alla fina människor för en förträfflig helg :).repig, sliten och tejpad. LOVE 4-EVER :D haha!

RSS 2.0